Hirdetés

Most ingyen megnézheti a magyar menőket Debrecenben!

Cívishír

2018.08.16. 09:41

Most ingyen megnézheti a magyar menőket Debrecenben!
A darts egyre népszerűbb (Fotó: Debreceni Egyetem)

Hétvége a darts jegyében.

Hirdetés

A Debreceni Egyetem Sporttudományi Oktatóközponjában rendezik meg a darts felnőtt és utánpótlás nemzeti bajnokság következő fordulóját augusztus 18-án és 19-én. 

A Debreceni Egyetem közlése szerint felnőtt férfi és női kategóriában több mint százan versenyeznek majd szombaton, valamint a profik mellett az úgynevezett szabadidős versenyengedéllyel rendelkezők is kipróbálhatják magukat a bajnoki fordulóval egy időben, a Lucky Loser fantázianevű versenyen.

Vasárnap pedig a Steel Darts Utánpótlás Nemzeti Bajnokság VI. fordulójában az ország több pontjáról érkező, a darts sportot szerető, rendkívül tehetséges és lelkes fiatalok mérik össze tudásukat. Gyermek, serdülő, ifjúsági leány, ifjúsági fiú, valamint ifjúsági páros versenyszámokban küzdenek a legjobb helyezésekért.

A 10 órakor kezdődő versenyekre a szervezők (a Cívis Darts Sportegyesület a Debreceni Egyetem Atlétikai Club együttműködésével) várnak mindenkit, akik szeretik ezt az egyre népszerűbb sportot, és szívesen találkoznának országunk legjobb játékosaival. A versenyhétvégén a belépés díjtalan.

Bővebb információ: https://www.facebook.com/civisdarts/

Debreceni EgyetemdartsCívis Darts Sportegyesület

Szóljon hozzá!

Hirdetés