Hirdetés

Székesfehérváron döntötték a fát a debreceniek

Cívishír.hu

2018.06.17. 18:34

Székesfehérváron döntötték a fát a debreceniek
A honorex csapata

Nagyszerűen szerepeltek a cívisváros versenyzői.

Hirdetés

Székesfehérváron rendezték a Regionális Bajnokok Országos Döntőjét, melyen székesfehérvári, vértesszőllősi, soproni, lábatlani és persze debreceni bowling csapatok mérkőztek meg a bajnoki címért - közölte a Cívishírrel Tolnai Tibor (Cívis Egyesület).

 A Debrecent, egyben a helyi Regionális Bajnokságot képviselő két csapat, a Honorex és a FAG kiválóan szerepelt. Előbbi csapat a bajnoki címet nyerte el, a FAG pedig harmadik helyezést ért el.

A Honorex a döntőben a NO OLD Székesfehérvár csapatát győzte le 22-10 arányban. A 3. helyért a FAG a Cool Ball Vértesszőllős csapata fölött aratott 24-8 -as győzelmet.

Egyéni fronton is nagy sikert értek el a cívisváros versenyzői, az átlag alapján számított egyéni rangsorban Szalontai Peti első lett 189,88 - as eredményével, de az első 6 helyből 5! debreceni versenyzőé lett!

A tavalyi  kettős debreceni siker után idén is bebizonyosodott, hogy a tények alapján a debreceni a legerősebb amatőr bajnokság országos szinten.

Honorex: Böszörményi József, Kemény Sándor, Szilágyi Sándor,  Végh László, Havas Sándor, Törő László, Hárnási Ferenc, Dávid Csaba (fenti képünkön).

FAG: Kenéz Vince, Béres Éva, Dr. Szőke Viktor, Szalontai Péter, Koroknai Zsolt, Bónácz György.

DebrecenbowlingCívis Bowling Team

Hirdetés

Hozzászólás

Hirdetés

Hirdetés

.