Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Gólparádé Debrecenben a Veszprém ellen

| 2018. 04. 15. | 14:42:00
A cívisvárosra még három fontos meccs vár idegenben.
Gólparádé Debrecenben a Veszprém ellen
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

A 2017/2018-as szezon utolsó hazai bajnokija várt a DEAC floorball csapatára: a tartalékos, ám tehetséges fiatalokból álló veszprémi Lizards Floorball Team vizitált a cívisvárosban. Az előjelek a hazaiaknak kedveztek: ezúttal is teljes létszám, vagyis 20 játékos állt rendelkezésre, míg a dunántúliak mindösszesen 8 mezőnyjátékossal tudtak kiállni.

Az első perc máris gólt hozott: Füzesi Csaba érkezett jó ütemben Salló Barna passzára. A vendégek is gyorsan villantak: Balázs Levente szép góllal egalizált. A csapatok nem akartak leállni a gólszerzéssel: Szalóki Nándor révén ismét a DEAC-nál volt az előny. A gólokat kiállítások követték: a hazaiak kettős hátrányba kerültek, amelyet végül Trombitás Balázs használt ki (2:2). Ezt hosszú gólszünet követte: a Lizardsnak labdája is volt a vezetés megszerzésére, de a labda a kapuvason csattant. A játékrész második felében aztán futószalagon jöttek a hazai találatok: Pál Lóránt szép akciót zárt le góllal, majd Kovács Gergely, Lippai Péter és Végh Ádám is betalált (6:2). Horváth László révén közelebb léptek a vendégek, ám a szünet előtt Valogh Richárd visszaállította a négygólos különbséget.

A második etap is debreceni találattal indult: Salló Barna volt eredményes. A folytatásban aztán a kapusok kerültek reflektorfénybe: a vendégek hálóőre, Tótik Simon egészen parádésan védett, a debreceniek számos alkalommal megkísérelték bevenni a kapuját, sikertelenül. Dorogi Kristóf is jól végezte a dolgát, az egész játékrészben nem kapott gólt. A szünetig azért még egyszer lehetett hazai gólnak örülni: Pál Lóránt révén már 9:3-at mutott az eredményjelző.

A harmadik etap is egy szép Salló Barna megmozdulással indult, ami már a 10, hazai találatot eredményezte. A vendégek Kasza Balázs révén szintén szép találattal jelentkeztek. Trombitás Balázs góljával még közelebb léptek a vendégek, ám ez a mérkőzés sem maradt Varga Gergő show nélkül: a hazaiak csatára alakította ki a 11:5-ös végeredményt.

A hazaiak egyik legjobbja Salló Barna volt, aki 5 ponttal a legeredményesebb DEAC játékos volt. A sérülésből visszatért játékos így értékelt:

Nagyon vártam már ezt a mérkőzést, hiszen szűk 3 hónap után most először játszhattam tétmeccset. A mérkőzést jól kezdtük, sikerült betalálni az első percben, de aztán gyrosan jött rá a válasz is. Az első harmad utolsó 6 percében sikerült 5 gólt szereznünk, ami szerintem eldöntötte a mérkőzés végkimenetelét. Sok helyzetet alkítottunk ki, de ezekből keveset értékesítettünk, dícséret illeti az ellenfél kapusát, nagyon jól védett a meccsen. A saját játékommal is többé-kevésbé elégedett vagyok, de ilyen legendákkal, mint a két Geri könnyű játszani. Összességében egy fiatal, technikás és gyors együttest sikerült legyőzni, szerintem a nézők is jól szórakozhattak, örülök, hogy győzelemmel sikerült búcsúzni a hazai pályától.”

A mérkőzés ritmusa jó volt, a szurkolók sem csalódhattak a látottakon. A DEAC-nak még van dolga, hogy javítson a játékán, mert 3 fontos idegenbeli mérkőzés vár a csapatra.

Végül a DEAC Floorball szakosztálya ezúttal is köszönetet mond mindenkinek, aki könyvfelajánlással élt: a hodászi Szent Miklós Ápoló-Gondozóotthon lakóinak egy doboz könyv gyűlt össze.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Újabb szakaszt tettek kíméletessé az autóink számára a Kishegyesin
Újabb szakaszt tettek kíméletessé az autóink számára a Kishegyesin
Megújult bő 400 méteren a forgalmas debreceni út.
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Gazdaság
A kormány felszólítja az üzemanyag-kereskedőket, hogy áraikat igazítsák a régiós átlaghoz
Ha ez nem történik meg, a kormány keményen beavatkozik - mondta Nagy Márton.
Vágányszabályozás a DKV Zrt-nél: beszerzési hirdetmény
Négy debreceni helyszínen van szükség munkavégzésre az 1-es villamos vonalán.
Épülethomlokzat-felújítás a Hatvan utcán
A Debreceni Vízmű Zrt. pályázata.
Nem vagy a helyeden a munkában? Fordulj az álmaid felé!
A Debreceni Szakképzési Centrum bemutatja: Állásbörze és felnőttképzési expó. Április 26-án találj munkát vagy képzést a Fórumban!
Küszöbön a debreceni lakásprogram elfogadása
Jövőre már lehetnek olyan fiatalok, akiknek az albérletét mások (is) fizetik.
Komádi továbbra is várja a befektetőket, a munkahelyteremtőket
Egy minden igényt kielégítő közösségi térrel is gyarapszik a kisváros.
Hirdetés
Hirdetés
Támogatott tartalom
A testi, lelki egészség jegyében indítja az idei szezont a Zsuzsi
A testi, lelki egészség jegyében indítja az idei szezont a Zsuzsi
Ép testben ép lélek! szlogennel nyitja meg a 2024-es szezont a Zsuzsi Erdei Vasút, ami május 1-jén indítja menetrend szerinti járatait.
A cirkuszművészet esszenciáját láthatják Debrecenben
A cirkuszművészet esszenciáját láthatják Debrecenben
A Magyar Nemzeti Cirkusz világsztárokkal mutatja be jubileumi műsorát.