Hirdetés

Spirituális vezető Debrecenben!

civishir.hu

2017.11.04. 08:49

Spirituális vezető Debrecenben!

Ingyenes előadás.

Hirdetés

  • Időpont

    2017.11.04. 16:00

  • Helyszín

    4032 Debrecen, Nagyerdei park

Gunagriha, azaz dr. Fülöp Sándor Sri Chinmoy spirituális mester tanítványa. Erdélyből, a kommunista Romániából szabadságvágya 1979-ben Bécsbe vezette, ahol fogorvosi praxist épített ki. 1987-ben belső erőt keresve talált rá egy bécsi könyvesboltban Sri Chinmoy Meditáció című könyvére. A könyv hatására elkezdte gyakorolni a meditációt, és az első meditációjában átélt élménye az életét átformálta. Még ugyanabban az évben az élmény hatására megkérte Sri Chinmoyt, hogy fogadja tanítványának. Bécsi fogorvosi munkája mellett 1990-ben kezdett Magyarországon előadásokat tartani a meditációról és mestere tanításáról.

Gunagriha később megalapította a Sri Chinmoy Alapítványt, amelynek célja Sri Chinmoy spirituális mester filozófiájának terjesztése, illetve megvalósítása. Ez a filozófia a keleti belső békét a nyugati külső dinamikával összekovácsolva egy új spirituális életmód létrehozását mondja ki.

Gunagrihának Magyarországon eddig öt könyve jelent meg: A harmadik kívánság, Sorsnavigátor, Sorsnavigátor Héthetesek, Mesterem otthonom, Nem titok.

Hét évvel azután, hogy Sri Chinmoy elhunyt (2007. október 11.), Gunagriha kijelentkezett a Sri Chinmoy Centerek közösségéből. Ezután Sri Chinmoy tanítását a Sri Chinmoy Alapítvány keretében még nagyobb törekvéssel, még intenzívebben folytatta, évente közel 100 előadást tartva Magyarországon, inspirálva az embereket egy harmonikus, környezetkímélő életmód elfogadására.

Gunagriha előadása
Aquaticum Debrecen, Termál és Wellness Hotel
Nagyerdei park 1.
november 4., 16 óra.

Hirdetés

Szóljon hozzá!

Hirdetés

.