Hirdetés

Különleges hangulatú koncertet ad Debrecenben a Honeybeast

facebook.com

2017.11.06. 13:16

Különleges hangulatú koncertet ad Debrecenben a Honeybeast
Fotók: Honeybeast, facebook.com

A Debreceni Őszi Fesztivál egyik kiváló programja.

Hirdetés

  • Időpont

    2017.11.08. 19:00

  • Helyszín

    4026 Debrecen, Hunyadi utca 1-3.

November 8-án este a Debreceni Őszi Fesztivál keretén belül a Honeybeast ad koncertet a Kölcsey Központban.

A Honeybeast a tavalyi nagy sikerű Erkel Színházban tartott Symphoney koncertjével országos turnéra indul idén ősszel. A zenekar a turnét stílusosan az otthonában, Szegeden kezdi, de részese lehet a jól ismert dalok szimfonikus megszólalásának még Debrecen, Miskolc, Veszprém, Zalaegerszeg, Győr, hogy aztán a pécsi Kodály Központba csendüljön föl utoljára a Legnagyobb Hős nagyzenekari hangszerelésben.

Az olyan Honeybeast-slágereket, mint a „Maradok”, az „Egyedül”, a „Hetes”, a „Bódottá” vagy az „Így játszom” ezúttal nagyzenekari kísérettel hallgathatjuk meg. A vendégzenészekkel kibővített zenekart tizenhat fős vonóskar és egy női kórus segíti ebben.

- A zenei élményre, a megszólalásra koncentrálunk, nem annyira a rockos bulik hangulatára. Maradandó zenei és vizuális élményt szeretnénk adni a közönségünknek, és megköszönni az eddigi támogatást ezzel a produkcióval, amelyhez hasonló, hatalmas projektünk még nem volt. Az egész csapat lázban ég, rengeteg próba és előkészület előzi meg a turnét. A jól ismert dalok mellett olyan nóták is felcsendülnek, melyeket a turnékon nem játszunk, mert intimebbek, a zajos bulikon nem működnének, viszont a közönség és mi is szeretjük őket. – meséli a Honeybeast-dalok szerzője, Bencsik-Kovács Zoltán.

Jegyek kaphatók a Kölcsey Központban, az Apolló moziban, a Karakter Kávézóban, valamint online is megvásárolható kezelési költség nélkül a fonixino.jegy.hu oldalon 2900, illetve 3400 forintos áron.
koncertDebrecenKölcsey Központ

Hirdetés

Hozzászólás

Hirdetés

Hirdetés

.