Hirdetés

Idén is angyallá válhatunk Debrecenben

facebook.com

2017.11.18. 13:30

Idén is angyallá válhatunk Debrecenben
Fotó: civishir.hu (archívum)

Folytatódik a nagyszerű kezdeményezés.

Hirdetés

  • Időpont

    2017.12.15. 17:00

  • Helyszín

    4025 Debrecen, Simonffy utca 21.

Hatalmas lelkesedés és összefogás fogadta tavaly is a debreceni Angyalbörzét, idén pedig már negyedik alkalommal várják a felajánlásokat az Ifjúsági Házban.

Rekordszámú, azaz 56 gyereknek, fiatalnak szeretnék boldogabbá tenni a karácsonyt azzal, hogy titkos vágyaikat teljesítik. Ebben kérik a segítséget: a kívánságlistán felsorolt ajándékokat a Simonffy utcára lehet elvinni.

Amennyiben valaki mégsem tud személyesen ott lenni, de nagyon szeretne ajándékozni, az vegye fel Takács Judit szervezővel a kapcsolatot az eseménynél, vagy a debreceniangyalborze@gmail.com e-mail címen.

Gondolt már arra, hogy milyen jó lenne egy rászoruló fiatalt önzetlenül, az általa áhított ajándékkal megajándékozni, és személyesen átadni? Semmi közvetítés, semmi adománygyűjtő szervezeti akció, csak Mi és a Fiatalok? És főleg olyan dologgal, amire Ő nagyon vágyik? Ami nekünk nem nagy dolog, lehet, hogy már porosodik a padláson évek óta, vagy egyáltalán nem használjuk, nincs rá szükségünk, de Neki ez jelentené a legszebb ajándékot Karácsonyra? Ha a válasz minderre igen, Ön is részese lehet ennek a nagyszerű kezdeményezésnek. Az egész lényege a személyesség, hiszen a fiatalok nagyon szeretnék megismerni az angyalaikat, és személyesen köszönetet mondani nekik az önzetlen ajándékukért.

Amelyik kívánságot kiválasztotta, amellé írja oda a nevét és elérhetőségét a táblázatban. Amelyik gyerek kívánsága mellett már van Angyal, azt ne válassza, hogy mindenkinek jusson ajándék.

Természetesen ezek a fiatalok nem vágynak csillivilli, új dolgokra, nekik már az is nagy örömet okoz, amire Önnek már nincs szüksége, mégis jó állapotban van, és használható, vállalható.
DebrecenIfjúsági HázAngyalbörze

Hirdetés

Szóljon hozzá!

Hirdetés

.