Hirdetés

Debreceni Kockafeszt: színes programok, értékes nyeremények

kockafeszt.hu

2017.11.07. 12:06

Debreceni Kockafeszt: színes programok, értékes nyeremények
Fotók: Debreceni Kockafeszt, kockafeszt.hu

Ez a hétvége a LEGO rajongóké.

Hirdetés

  • Időpont

    2017.11.11. 10:00

  • Helyszín

    4026 Debrecen, Hunyadi utca 1-3.

Nincs olyan, aki legalább egy kicsit ne rajongott volna gyerekként a LEGO® játékokért, hiszen csak a fantázia szabhat határt a lehetséges kalandoknak, amiket a színes kis kockák által lehet átélni. November 11-12. között a Debreceni Őszi Fesztivál keretén belül megrendezik a Kockafesztet, mellyel közös játékra buzdítják az eseményre érkezőket.

Ahogy a nemrég megrendezett II. Lego kiállítás után újabb játékos programon szórakozhatnak a debreceniek. Ezúttal a Kölcsey Központban tartanak kétnapos fesztivált, Kockafeszt néven, ami az egész család számára maradandó élménynek ígérkezik.

A KLIKK LEGO® hobbi és kiállító közösség építői kétmillió építőkocka társaságában várnak mindenkit egy feledhetetlen hétvégére, ahol rengeteg, Debrecenben még soha be nem mutatott, ámulatba ejtő alkotással találkozhatnak a látogatók. Ám a Kockafeszt nem csupán a nézelődésről, hanem az egész napos játékról is szól: folyamatosan várja a szórakozni vágyókat az összes tematikus játszóház. A vendégkiállítók között bemutatkozik a nyíregyházi LEGO® gyár, a Tisza-tavi Ökocentrum, a Derecskei Gyümölcsös, a Blocks Magyarország Magazin, a Napraforgó Kiadó, és a „tekerd!” csoport, akik szintén játékokkal és nyereményekkel várnak. 

Ha még ez sem lenne elég, mintegy 50 színes programmal: versenyekkel, bemutatókkal, és rengeteg nyereménnyel készülnek. A rendezvényen körülbelül 500 LEGO ajándékot fognak kiosztani és 5000 könyvjelzővel is várják az érdeklődőket. Több mint 40 terepasztalt és diorámát mutatnak be, ezek zöme először lesz Debrecenben és többet most állítanak ki először az országban.

Több filmes téma is megtalálható lesz köztük (Harry Potter, Scooby Doo, Toy Story, Warhammer, Star Wars, King Kong, Don Quijote, stb.), valamint történelmi korok, események modelljei is. Közöttük magyar harcot is találnak a látogatók: az isaszegi csata hű modelljét alakították ki. A kiállítás különlegessége a több mint másfél méter magas Empire State Building, tetején King Konggal. A Star Wars nyolcadik részére készülve bemutatják a hetedikben látott lázadók bázisát és a Zsivány Egyes látványos trópusi csatáját. 

Jegyek már kaphatók!


Belépőjegy elővételben: 1 200 Ft
Online jegyvásárlás a november 11-i napra: http://fonixinfo.jegy.hu/program/kockafeszt-20171111-84960/399385
Online jegyvásárlás a novmeber 12-i napra: http://fonixinfo.jegy.hu/program/kockafeszt-20171112-84975/399444

VIP belépő* elővételben: 3 000 Ft
Online jegyvásárlás: http://fonixinfo.jegy.hu/program/kockafeszt-vip-20171111-12-ajadek-lego-figuraval-85006/399585

**Családi jegy (4 fő) elővételben: 4 000 Ft
**Családi jegy (5 fő) elővételben: 5 000 Ft

Belépőjegy a helyszínen: 1 500 Ft
Családi jegy (4 fő) a helyszínen: 5 000 Ft
Családi jegy (5 fő) a helyszínen: 6 000 Ft

A belépés 2 éves kor alatt ingyenes. A belépők a VIP jegy kivételével egyszeri belépésre jogosítanak fel.

*A VIP belépő tartalma: soron kívüli, korlátlan számú belépés a rendezvény idején | exkluzív, vezetett bejárás november 10-én, pénteken 18 órától, az építés idején | garantált ajándék: világító LEGO építőelem vagy LEGO Friends kutya, az első 100 darab VIP belépő vásárlójának | részvétel a VIP belépőt vásárlók számára rendezett nyereményjátékon

**Családi jegy kizárólag személyesen a Kölcsey Központban, az Apolló moziban és a Karakter Kávézóban vásárolható.
DebrecenLegoKölcsey Központ

Hirdetés

Szóljon hozzá!

Hirdetés

.