Hirdetés

Daniel Radcliffe a debreceni moziban

apollomozi.hu

2017.11.16. 10:00

Daniel Radcliffe a debreceni moziban
Fotó: vanityfair.com

Filmvásznon a Harry Potter sztárja.

Hirdetés

  • Időpont

    2017.11.15. 19:00

  • Helyszín

    4025 Debrecen, Miklós utca 1.

Látta már a Harry Potter filmekből ismert Daniel Radcliffe-t színpadon játszani? Nem kell elmennie ehhez Londonig: november 15-18. között látogasson el a debreceni Apolló Moziba. 

A Debreceni Őszi Fesztivál elhozza a városba a Royal National Theatre (London) előadásait, remek színészekkel.

Vetítések

November 16. (csütörtök) 19.00
Rosencrantz és Guildenstern halott - Daniel Radcliffe, Joshua McGuire és David Haig főszereplésével
angol nyelvű vetítés, magyar felirattal, 180 perc, szünettel

A Harry Potterként ismertté vált Daniel Radcliffe mellett Joshua McGuire és David Haig is szerepel Tom Stoppard fergeteges színdarabjában.
A Hamletből ismert két háttéralak, Rosencrantz és Guildenstern itt végre a középpontba kerül. A csetlő-botló figurák megpróbálnak kitörni a Shakespeare-drámában kijelölt szerepükből, miközben megismerjük a történetet az ő szemszögükből is.

Online jegyvásárlás: http://fonixinfo.jegy.hu/program/rosenscrantz-es-guildenstern-halott-szinhazi-eloadas-felvetelrol-85331/401076

 

November 17. (péntek) 18.15
Amadeus - a Trónok harcából ismert Lucian Msamati közreműködésével
angol nyelvű vetítés, magyar felirattal, 215 perc, szünettel

Zene. Hatalom. Féltékenység.
Peter Schaffer világhírű darabjában a Trónok harcából ismert Lucian Msamati játssza Salierit. A színészek mellett 6 énekes és egy 20 tagú zenekar élő előadása gondoskodik a páratlan élményről.

Online jegyvásárlás: http://fonixinfo.jegy.hu/program/amadeus-szinhazi-eloadas-felvetelrol-85333/401082

 

November 18. (szombat) 17.30
Senkiföldje - Ian McKellen és Patrick Stewart főszereplésével
angol nyelvű vetítés, magyar felirattal, 180 perc, szünettel

A Pinter művéből készült nagy sikerű Broadway-előadást a londoni West Enden található Wyndham Színházból láthatjuk. A darab egy kiégett alkoholista író és egy sikertelen, vén költő, Hirst és Spooner története. Kellemes nyári este van, a két főszereplő egy bárban iszogat, majd az ivást Hirst közeli házában folytatják. Egyre részegebbek, beszélgetésük pedig hamarosan hatalmi játszmává alakul. A költő szerepében a Gyűrűk ura Gandalfjaként ismert Ian McKellen remekel, az írót a kitűnő Patrick Stewart alakítja. Korábban a Godot-ra várva című darabban arattak együtt hatalmas sikert.

Online jegyvásárlás: http://fonixinfo.jegy.hu/program/harold-pinter-senkifoldje-szinhazi-eloadas-felvetelrol-85334/401084

Jegyek egységesen 1500 forintért kaphatók bármely vetítésre a Kölcsey Központban, az Apolló moziban, a Karakter Kávézóban, valamint bármely Interticket jegyirodában.
színházApollo moziHarry Potter

Hirdetés

Hozzászólás

Hirdetés

Hirdetés

.