Hirdetés

Család születik Debrecenben

facebook.com

2017.11.26. 16:46

Család születik Debrecenben
Fotó: Korábbi Pszicho-Kávéház a Víztoronyban, facebook.com

Várhatóan teltház lesz, mint mindig.

Hirdetés

  • Időpont

    2017.11.30. 18:00

  • Helyszín

    4032 Debrecen, Pallagi út 7.

Izgalmas előadások, intenzív és konstruktív beszélgetések, valamint barátságos kávéházi hangulat: ez a Mindset Pszichológia Debrecen Pszicho-Kávéháza. A következő esemény november 30-án lesz a Nagyerdei Víztoronyban, Család születik - mi minden változik egy kisbaba születésével? címen.

A budapesti székhelyű Mindset Pszichológia Debrecenben is létrehozta szerkesztőségét, s megnyitotta Pszicho-Kávéházát azzal a céllal, hogy minél szélesebb réteghez jutassa el a pszichológia tudományát. A Pszicho-Kávéházat a Mindset Pszichológia Debrecen kéthavonta rendszeresen megszervezi elősegítve ezáltal egy alternatív pszichológiai kulturális közösség megteremtését a városban. 

Az est meghívott előadója Ferenczi Beáta, a debreceni Életpszichológia nevű szakmai közösség alapítója, családterapeuta, klinikai gyermek szakpszichológus és szüléstámogató, szüléskísérő dúla is egyben. Munkássága során segítséget nyújt anyaságra vágyó nőknek, várandós kismamáknak, szülésre készülődő pároknak. Valamint nőknek, akik nehezen élték meg a szülésüket és segítséget kérnek a szülésélmény feldolgozásához, vagy akik a szülővé válás nehézségei miatt fordulnak szakemberhez.

Az állandó kerekasztal tagjai: 
Dr. Csörsz Ilona klinikai szakpszichológus,
Dr. Holló Gábor biológus,
Dr. Oláh Szabolcs irodalmár és kommunikációs szakember, illetve 
Dr. Szemán-Nagy Anita klinikai szakpszichológus, pszichoterapeuta.

Az esemény minden alkalommal egy hagyományos előadással kezdődik, majd egy interaktív kerekasztal-beszélgetéssel folytatódik. A sorozat minden előadását egy pszichológus vagy az adott téma pszichológiai vonatkozásaiban jártas szakember tartja, akivel az esemény második felében egy állandó, különböző tudományterületeket képviselő négy fős szakmai csapat beszélget. A beszélgetés végén lehetőség nyílik az érdeklődők számára arra, hogy az előadás és a szakmai diskurzus során felmerült kérdéseiket feltegyék.

A kerekasztal-beszélgetést moderálja Gerhát Réka okleveles pszichológus, ösztöndíjas doktorandusz, a Mindset Pszichológia szakújságírója.

Jegyárak: 1300 forint
Online jegyértékesítés: https://tixa.hu/csalad-szuletik_mindset.

Hirdetés

Hozzászólás

Hirdetés

Hirdetés

.