Hirdetés

Vállalkozz, Debrecen!

civishir.hu

2017.07.18. 18:22

Vállalkozz, Debrecen!

A jó üzleti ötlet kevés, ha nincs, aki megvalósítja.

Hirdetés

Hirdetés

Hogy mi kell egy sikeres vállalkozáshoz? Piaci igény, ütőképes ötlet, kezdőtőke, jó csapat és ami a kulcs: hatékony megvalósítás. A recept már sokak által ismert, ötletekből nincs is hiány, egy összetevőből viszont általában kevesebb jut a recepthez: ez pedig a kezdőtőke.

A lehetőség adott

A Vállalkozz Magyarország! csapata kulcsrakész megoldást nyújt azoknak a 30 év alattiaknak, akik vállalkozni szeretnének. A csapat egy üzleti ötlet mellé vállalkozó képzést biztosít az Észak-Alföldi Régió négy városában (Debrecen, Szolnok, Nyíregyháza, Mátészalka) és a sikeres üzleti tervek megvalósításához akár 3 millió Ft vissza nem térítendő, EU-s forrást is biztosít a pályázóknak.*

Az ötlet nem valósítja meg önmagát

„Számos remek ötlettel találkoztam a képzések során, de ezek mit sem érnek, ha megporosodnak a fiókban -mondta el Süvöltős László, a Vállalkozz, Magyarország! eddigi két debreceni képzésének oktatója. A kulcs az ötlet megvalósítása, éppen ezért ez az, amire a vállalkozó képzés a leginkább fókuszál. Az oktatás gyakorlat orientált, kizárólag azt oktatjuk, amire a napi vállalkozásban szüksége van a hallgatóknak. A jelentkezők kilenc nap alatt átfogó képet kapnak egy vállalkozás beindításáról és működetetéséről, a tananyag része többek között az online ás offline marketing, termékfejlesztés, B2B és B2C értékesítés, könyvelés és jogi ismeretek. A régióban eddig több, mint 300-an végezték el a vállalkozó képzést, sokan azt jelezték vissza, hogy a kapott tudással akkor is el tudják majd indítani a válalkozásukat, ha végül nem részesülnek a támogatásban.”

Kik jelentkezhetnek?

Minden részlet, beleértve a jelentkezés menetét és a program részleteit a Vállalkozz Magyarország! weboldalán található: vallalkozzmagyarorszag.hu

Találkozzunk a Campuson!

A Campus Fesztivál ideje alatt keresd a Vállalkozz Magyarország! csapatát a Startup Stadion rendezvénysorozaton, a Nagyerdei Stadion oldalában, a HALL felett. A Startup Stadionban a fesztivál teljes ideje alatt üzleti programok és előadások lesznek, 16:00-20:00 között érdemes kilátogatni azoknak, akik vállalkoznak vagy vállalkozást terveznek indítani!

vállalkozás

Szóljon hozzá!

Hirdetés

.