Hirdetés

Hirdetés

Stresszkezelés most olcsóbban a Kuponlappal!

Cívishír

2018.02.26. 12:04

Stresszkezelés most olcsóbban a Kuponlappal!
Kétnapos tréning március elején és jobban veszi az akadályokat! (Fotó: Pixabay)

Úgy érzi, szét van esve? Feszült? Ideges? Türelmetlen? Gazdag Kati segít!

Hirdetés

Hirdetés

Gazdag Kati természetgyógyász szerint az embert egyre több negatív hatás éri a hétköznapokban, ezért elkerülhetetlen a stressz. A húsz esztendeje dolgozó-gyógyító szakember hangsúlyozza, a stressztől gyengül az immunrendszer, ami hosszabb távon komoly betegségekhez vezethet. 

Jelentkezzen a kuponlap.hu oldalon és az alapáron 35 ezer forintba kerülő 2 napos stresszkezelő kurzuson most 20 ezer forintért vehet részt!  Egy kis felesleges feszültséggel máris kevesebb!

Itt az idő változtatni!

Gazdag Kati életmód-tanácsadóként, kineziológusként sokakat hozzásegített már életük jobbításához. A természetes megoldás könnyen tanulható, egyszerűen, otthon alkalmazható. Ezért a tudatos táplálkozástól a stresszoldásig terjedő módszerek elsajátítására hozta létre a debreceni Stresszoldó Műhelyt.

– Megtanítom, milyen egyszerű gyakorlatokat végezz a mindennapokban, hogy jó barátságban légy önmagaddal és szeretteiddel, hogy erős és szeretetteljes maradj a családi kapcsolataidban. Stresszoldó Műhelyemben valóságos műhelymunka folyik, egy cél érdekében, egy probléma feldolgozásához egyszerű gyakorlatokat végzel, aminek eredményeként átalakul a hozzáállásod. Így például magabiztosan mész vizsgázni, vagy belátod, hogy nem érdemes körömszakadtig ragaszkodnod a „igazadhoz”. Elfogadod a gyerekedet, a férjedet, a szüleidet olyannak, amilyenek – mondja a szakember.

Gazdag Kati azt tanítja meg, hogyan lehet hatékonyan kezelni a stresszt úgy, hogy közben az egészség ne rendüljön meg.

Jelentkezzen Ön is kétnapos SK Tréningre! (SK = StresszKezelés Saját Kezűleg) Időpont: március 3-4.

(X)

Elérhetőségek:
Gazdag Kati: +36 20 400 5545
E-mail: gazdagkati@gmail.com
Facebook: Stresszoldó Műhely Debrecen
Web: www.stresszoldomuhely.com
4030 Debrecen, Petőfi tér 10. Stresszoldó Műhely
Stresszoldó MűhelyGazdag Kati

Szóljon hozzá!

Hirdetés

.