A Loki még szépíthet a nem éppen fényes helyzetén

2019.12.10. 13:17

A Loki még szépíthet a nem éppen fényes helyzetén

A debreceniek két nagyon fontos meccset is vívnak még.

Hirdetés

Hamarosan véget ér a 2019-es esztendő, ám a DVSC labdarúgócsapatára még két tétmérkőzés vár az idén. A csapat december 11-én, szerda délben a múlt héten elhalasztott, Dorog elleni Magyar Kupa-meccsen lép majd pályára idegenben. Remélhetőleg ezúttal játékra alkalmas lesz a pálya. 

December 14-én, szombaton az OTP Bank Liga idei utolsó, 16. fordulójában már a bajnokságban kell bizonyítania a DVSC-nek, amelyre hosszú út vár, ugyanis a Kaposvár otthonában vendégszerepel.

Az újonc házigazdák sereghajtók, az első számú kiesőjelöltek, eddig mindössze hat pontot szereztek, de fájó, hogy ebből hármat épp a Nagyerdei Stadionban, ahol Ádám Martin 9. percben szerzett góljával 1-0-s győzelmet arattak még az 5. fordulóban. A somogyiak az elmúlt nyolc mérkőzésükön nem tudtak pontot szerezni, de több szoros mérkőzést is játszottak, az Újpesttől és a Ferencvárostól például egyaránt 3-2-re kaptak ki.

A DVSC és a Kaposvár a 26. alkalommal találkozik majd egymással az élvonalban szombaton. Az örökmérleg elég egyoldalú, debreceni szempontból van 17 győzelem, 5 döntetlen és 3 vereség, derül ki a dvsc.hu statisztikájából.

A Loki honlapja emlékeztet arra is, hogy a Kaposvár otthonában 2013 novemberében léptek pályára a piros-fehérek legutóbb. A 37. percben Ludánszki Bence talált be, majd a második játékrész közepén a somogyiak jelenlegi szakvezetője, Waltner Róbert egyenlített. A végeredményt Selim Bouadla állította be, aki a 82. percben lőtt találattal szerezte meg a DVSC-nek a három pontot.

A Rákóczi Stadionban rendezendő összecsapás 17 órakor kezdődik szombaton.

Szóljon hozzá!

Hirdetés