Hirdetés

Hirdetés

Nagy bevetésen a Fradi. A debreceniek ebből profitálhatnak

2019.11.06. 19:00

Nagy bevetésen a Fradi. A debreceniek ebből profitálhatnak
A ferencvárosi Franck Boli (j) és Pillár Róbert, a Mezőkövesd játékosa (Fotó: mti)

Orosz élcsapatot fogad a Fradi a debreceni vendégjáték előtt.

Hirdetés

Hirdetés

Szerhij Rebrov vezetőedző szerint a Ferencváros labdarúgócsapata támadó szellemben lép majd pályára csütörtökön a vendég CSZKA Moszkva elleni mérkőzésen az Európa-liga csoportkörének negyedik fordulójában.

Féltávnál ne tegyünk úgy, mintha az ellenfél rossz csapat lenne. Az oroszok rosszabb eredményeket értek el, mint amit a játékuk alapján megérdemeltek volna

 - mondta az ukrán szakember a riválisról. Rebrov kiemelte, hogy látta a CSZKA legutóbbi két találkozóját, melyeken legyőzte az UFA-t az Orosz Kupa nyolcaddöntőjében és 1-1-es döntetlent játszott az éllovas Zenittel a bajnokságban. Szerinte egyik meccsen sem játszott támadó felfogásban a gárda.

A tréner arról is beszélt, hogy fejében már megvan a kezdő 11, de most nem volt nehéz dolga, mivel mindössze 16 bevethető játékosa van. Legfontosabbnak azt tartotta, hogy együttese képes legyen reagálni arra is, ha a moszkvaiak visszahúzódnak és arra is, ha éppen letámadnak.

Erős bajnokság az orosz, éppen ezért az ellenfél is erős

 - mondta Isael, a Ferencváros brazil légiósa, aki másfél évet futballozott a Krasznodarban. Isael szerint az elmúlt három hétben hozzászoktak, hogy háromnaponta kell pályára lépniük, ezúttal öt nap telik el a két mérkőzésük között, így kipihenten és felkészülten várják az összecsapást.

A négy pontjával harmadik Ferencváros csütörtökön 21 órától fogadja a pont nélkül sereghajtó CSZKA Moszkvát, amely vereséggel már biztosan nem juthatna tovább a spanyol Espanyolt és a bolgár Ludogorecet is magában foglaló csoportból.

DVSCferencvárosfradi

Szóljon hozzá!

Hirdetés

.