Hirdetés

Hirdetés

Megvan a Loki továbbjutása!

2019.10.30. 15:01

Megvan a Loki továbbjutása!

A debreceniek a Megyei I-es ellenfelet múlták felül nehéz talajon.

Hirdetés

Hirdetés

A szebb napokat is megélt, most a megyei bajnokságban szereplő Tatabánya ellen lépett pályára a Magyar Kupa 7. fordulójában. A mérkőzést Koppánymonostoron rendezték, mivel a hazai csapat stadionja felújítás alatt áll.

A DVSC a "fakóval" állt ki, azaz több meghatározó játékosát nélkülözte Herczeg András, cseppet sem lebecsülve az ellenfelet, a DVSC jelenlegi formája ugyanis nem ad erre okot.

A Loki honlapjának tudósítása szerint az időjárás nem volt kegyes sem a csapatokhoz, sem a kilátogató szurkolókhoz, hiszen végig szakadt az eső. Mindez rányomta a bélyegét a mérkőzésre, a mély talajon az iram sem tudott nagy lenni és a labda is pattogott össze-vissza.

A debreceni együttes a 68. percben szerzett vezetést, amikor egy bal oldali szöglet után Belényesi Csaba továbbított a tatabányai kapuba. A 90. percben jött a második: ezúttal egy jobb oldali szögletet végeztünk el, majd Garba bólintott a kapuba! A DVSC így 2-0-ra nyert, és ezzel bejutott a legjobb 32 közé.

Magyar Kupa, 7. forduló
Tatabányai SC – DVSC 0-2 (0-0)
Koppánymonostor, 400 néző. Vezette: Kovács G. (Horváth Z., Nagy A.)
Tatabánya: Balla - Gyürki, Székely, Kovács I., Németh A. – Farkas M. (Hajas 55.), Soltész, Farkas V. (Kocsis 61.), Gál - Árvai, Szabó R. (Kozák 70.)
DVSC: Kosicky - Kuti, Belényesi, Pávkovics, Barna - Pintér (Sármány 91.), Csősz, Kónya (Bouoli 59.), Kundrák (Damásdi 81.) - Garba, Varga K.
Gól: 0-1 Belényesi (68.), 0-2 Garba (90.)
Sárga lap: Csősz (78.)

Szóljon hozzá!

Hirdetés

.