Hirdetés

Hirdetés

Az MTK látogat Debrecenbe, de nem a Lokihoz!

deac.hu

2019.10.29. 12:33

Az MTK látogat Debrecenbe, de nem a Lokihoz!
Minden bele, fiúk! (Fotó: deac.hu)

A DEAC már kiejtett egy másodosztályú együttest a Magyar Kupából.

Hirdetés

Hirdetés

A Debreceni Egyetem futballistái nem sokáig ülhetnek a babérjaikon a listavezető Füzesgyarmat legyőzése után, hiszen Kondás Elemér csapata szerdán 12.30-tól az MTK-t fogadja a Magyar Kupában.  A papírforma a fővárosiak mellett szól, de Spitzmüller Istvánék nem feltartott kézzel futnak majd ki a pályára a Dóczy utcai Egyetemi Sportközpontban. 

A szerdai kupacsatát ingyenesen tekinthetik meg a futballbarátok a Dóczy utcai Egyetemi Sportközpontban.

A kék-fehérek jelenleg a második helyen állnak a másodosztályban, előző hat bajnokijukat hibátlan mérleggel zárták. A fővárosiak legeredményesebb játékosa a pontvadászatban Bognár István, aki hat gólnál jár, Lencse László és Vass Patrik öt-öt találatot szerzett eddig.

A szerdai találkozón igazából nincs veszítenivalónk. A győzelmünk nagy bravúrnak számítana, de ha esetleg kiesnénk, akkor sem kellene szégyenkeznünk, hiszen egy nagy múltú csapat búcsúztatna bennünket. Ettől függetlenül nem tettünk le a továbbjutásról. Abban bízom, hogy nem leszünk alárendelt szerepben

- nyilatkozta Spitzmüller István, akinek optimizmusát az táplálja, hogy a DEAC néhány hete már búcsúztatott egy NB II-es klubot a Magyar Kupában: a Csákvárt ejtette ki hosszabbítás után.

Szóljon hozzá!

Hirdetés

.