Hirdetés

Hirdetés

Teljes bizonytalanságban is példásan küzdöttek a balmazújvárosiak

2019.08.12. 09:11

Teljes bizonytalanságban is példásan küzdöttek a balmazújvárosiak
A szurkolók is csak várnak... (Fotó: Cívishír, archív)

Licenc nincs, meccs volt Szolnokon. Hogyan tovább?

Hirdetés

Hirdetés

A Balmazújváros licencét pénteken az MLSZ Felebbviteli Bizottsága is elutasította, vagyis másodfokon sem kaptak indulási jogot a Merkantil Bank Ligában. A klub már a honlapján is arról tájékoztatott a harmadik forduló előtt, hogy ennek ellenére is elutazik a csapat Szolnokra, és lejátssza soros mérkőzését.

Így is lett! Küzdelmes mérkőzésen még a vezetést is meg tudta szerezni a Hajdú-Bihar megyei alakulat, mely ismét a legtöbb fiatalt tudta a soraiban az egész fordulóban. A fáradtság azonban a végén csak kiütközött, a Szolnok valamennyire feljavult játékban, s három percen belül két gólt is szerzett, ezzel megfordította a mérkőzést, s győzött.

Ilyen fiatal csapattal szégyenkezésre azonban továbbra sem lehet okuk az újvárosiaknak, s hogy hogyan tovább?! A klub biztos, hogy nem adja fel, de hogy az MLSZ „lemond-e” a narancssárga-feketékről, az rövid időn belül kiderül.

Labdarúgó NB II. 3. forduló:
SZOLNOKI MÁV FC–BALMAZÚJVÁROS 2–1 (0–1)

Szolnok, Tiszaligeti Stadion, 1000 néző. Vezette: Szigetvári Márk (Márkus Tamás, ifj. Varga Gábor)
SZOLNOK: Molnár-Farkas T. – Csirmaz, Papp Sz., Horgosi, Kotula – Rokszin, Tisza K., Földi M. (Tóth B., 63.), Nagy K. (Annus, a szünetben) – Vólent, Simon A. Vezetőedző: Csábi József
BALMAZÚJVÁROS: Ferenczi J. – Lakatos B., Kónya, Bora, Király Á. – Pintér Á. (Iszák, 77.), Varga B., Szabó Á., Szabó B., Sármány (Deli, 88.) – Csörgő (Kiss G., a szünetben). Edző: Lajos Ferenc
Gólszerzők: Szabó B. a 9.,  Simon A. a 83. – 11-esből, Vólent a 86. percben

P.I.

 

Szóljon hozzá!

Hirdetés

.