Hirdetés

Hirdetés

Viszik a jegyet, mint a cukrot! Hajrá, Loki!

2019.07.11. 12:44

Viszik a jegyet, mint a cukrot! Hajrá, Loki!
Az ultrák is nagyon készülnek!

Komoly érdeklődés mutatkozik a debreceni meccs iránt.

Hirdetés

Hirdetés

Ha a meccs napján elkel még kétezer belépő, amire jó esély mutatkozik, akkor fél ház előtt fogadhatja a DVSC az albán kupagyőztest, az FK Kukësit a Nagyerdei Stadionban. A DVSC közlése szerint ugyanis szerdán estig mintegy 8 ezer belépőt vásároltak meg a drukkerek az Európa-liga selejtezőjének hajdúsági összecsapására.

Aki most dönt arról, hogy csütörtökön este kilátogat a DVSC európai kupameccsére, a gyorsabb és kényelmesebb bejutás érdekében érdemes elővételben online, a stadion pénztáraiban, vagy a Loki Shopban megvennie a belépőt.

A DVSC három év után játszik ismét az európai porondon!

Herczeg András a csütörtöki Európa-liga selejtezőt felvezető szerdai sajtótájékoztatón elmondta: domináns futballal szeretnék a közönséget kiszolgálni, de nehéz ütközetre számít. A Kukesi mestere szerint mentálisan erős csapattal érkeztek Debrecenbe, és bár a magyaroké nagyobb múltú együttes, a pályán nem a történelem számít majd, hanem a pillanatnyi forma.

Esélyleső a száraz tények alapján

A Kukesi az elmúlt öt évben folymaatosan szerepelt az európai kupaporondon, ennek köszönhetően jobb helyet (214.) foglal el az UEFA koefficiens-rangsorában mint a DVSC (324.), de messzemenő következtetést ebből sem szabad levonni. Az már beszédesebb adat, hogy a bajnokságok rangsorában az NB I. a 33., az albán élvonal pedig a 36. helyen áll az UEFA-nál, azaz nagyjából hasonló színvonalon űzik ezt a játékot a balkáni országban, mint idehaza. Az albán második és a magyar harmadik tehát azonos szinten lehet, ami kemény csatát sejtet. 

Érdekesség, hogy Herczeg András a meccs napján ünnepli 63. születésnapját, tehát érte is küzdhetnek a fiúk. 

A találkozót az osztrák Sebastian Gishamer vezeti, aki először fújhat európai kupameccsen.

Labdarúgó Európa-liga, selejtező, első mérkőzés:
DVSC-FK Kukësi (albán)
2019., július 11., csütörtök, 19 óra, Nagyerdei Stadion 

 

DVSCKukësi

Szóljon hozzá!

Hirdetés

Hirdetés

.