Hirdetés

Megvan a DVSC-Torino időpontja!

2019.07.19. 16:40

Megvan a DVSC-Torino időpontja!
Hajrá, Loki! (Fotó: Cívishír)

Családbarát! Legyen telt ház Debrecenben!

Hirdetés

Az UEFA kihirdette a nemzetközi kupameccsek helyszíneit és kezdési időpontjait. A Loki július 25-én csütörtökön, 21 órától játszik Alessandriában. Azért ott, mert a Torino a Milan kizárása miatt, a Roma helyén indulhat, amire nem számíthatott a klubvezetés, ezért erre az időpontra kiadta a stadionját egy koncertszervezőnek. A visszavágót egy hét múlva, augusztus elsején rendezik Debrecenben, mégpedig családbarát időpontban, 18.30-tól,

így – amennyiben a DVSC nem szalad bele egy nagy zakóba az első meccsen – jó esély van arra, hogy telt ház legyen a Nagyerdei Stadionban.

A Lokin kívül még három magyar csapat érdekelt. A Bajnokok Ligája második selejtezőkörében a Ferencváros a máltai FC Valletta csapatával találkozik majd. Az első meccset július 24-én, szerdán rendezik a Groupama Arénában 20.00 órától, a visszavágó kedden lesz, július 30-án, szintén 20.00 órától a Centenary Ta' Qali Stadionban, Máltán.

Az Európa Ligában a Budapest Honvéd lép július 25-én, csütörtökön a román Universitatea Craiovát fogadja 18.55-től az ETO Parkban. Azért Győrben, mert a Bozsik Stadiont átépítik, az MTK stadionjában a Maccabi Játékokat rendezik, az Illovszky Stdionban pedig szintény rendezvény lesz. 

A Videoton a Pancho Arénában fogadja szintén július 25-én, 20.00 órától a Vaduz csapatát. A Videoton azért kényszerül Felcsútra, mert a stadionjának vízrendszerében még mindig kimutatható a baktérium.

 

DVSCTorino

Szóljon hozzá!

Hirdetés