Hirdetés

Hirdetés

Öröm vagy bánat? Izgalmas este elé nézünk Debrecenben

2019.04.23. 12:04

Öröm vagy bánat? Izgalmas este elé nézünk Debrecenben
Herczeg András vajon mit talál ki a Vidi ellen? (Fotó: Cívishír)

Most aztán nagyon kell a szurkolás a Lokinak!

Hirdetés

Hirdetés

A Magyar Kupa elődöntőjének visszavágóján egygólos hátrányt kell ledolgoznia a DVSC-nek a Mol Vidi ellen. Kedden este 20 órától az idény legfontosabb meccsét játsszák a Nagyerdei Stadionban, a bajnokikra szóló bérletek érvényesek, akiben lokálpatrióta szív dobog, ne legyen rest, látogasson ki a várva várt derbire!

A Magyar Kupa mindkét fél számára rendkívül fontos: a Vidi négy fordulóval a bajnokság vége előtt 11 pont hátránnyal van leszakadva az FTC mögött az NB I-ben, azaz elszállt az esélye a címvédésre, a kupa elhódításával azonban sikerülhetne trófeával zárni a szezont, míg a debreceniek a Magyar Kupa megnyerésével biztosíthatnák szereplésüket az Európa-ligában, akkor is, ha a bajnokságot nem tudják dobogón zárni.

A debreceniek számára bizakodásra adhat okot az, hogy idegenben, az odavágón csak minimális hátrányba kerültek (0-1), mégpedig úgy, hogy mezőnyben jobban futballoztak, mint a székesfehérváriak, sok helyzetet kidolgoztak, csak éppen ezek kihasználásával maradtak adósak. A játék képe alapján a Loki nem érdemelt vereséget, de a focit gólra játsszák, a továbbjutáshoz a Nagyerdei Stadionban mindenképpen be kell találni!

Labdarúgó Magyar Kupa, elődöntő, visszavágó:
DVSC-Mol Vidi
Április 23. kedd, 20 óra, Nagyerdei Stadion
Jegyár: 1000-3500 Ft (a bérletek érvényesek)

 

Szóljon hozzá!

Hirdetés

Hirdetés

.