Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Csalódás! Előnyből bukott a Loki

| 2019. 02. 23. | 19:46:00
A debreceniek a vezetés tudatában összezuhantak.
Csalódás! Előnyből bukott a Loki
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

A Paks azért küzdött, hogy a kiesés szele ne lengesse meg, a DVSC pedig azért, hogy őrizze a dobogós pozíciót, komoly tétje volt tehát az atomvárosi összecsapásnak mindkét együttes számára.

Az első harminc perc annyira figyeltek a felek egymásra a mezőnyben, hogy már nem maradt erő a kapuk támadására. Unalmasan, eseménytelenül teltek a percek, kiegyenlített volt a labdabirtoklás és a kaput eltaláló lövések száma (0-0) is.

Félóra után pörgött fel a hazai alakulat, a 33. percben pedig csak Windeckernek köszönhették a debreceniek azt, hogy maradt a null-null. A paksi támadó senkitől sem zavartatva, 10 méterről gyatrán mellé lőtt. A 40. percben újabb nagy paksi lehetőség borzolta az idegeinket: jobb oldali paksi szöglet után Fejes lefejelte a labdát Gévay elé, aki öt méterről fölé emelt.

Közben Bódi Ádám ütközött Windeckerrel, és ő húzta a rövidebbet, sérülés miatt cserét kért, így a Loki elvesztette egyik meghatározó emberét a középpályás sorban.

Az első debreceni kaput eltaláló lövésre a 48. percig kellett várni, igaz, ekkor csak centiken múlott a gól. Szépen passzolgattak a debreceni a paksi tizenhatos előterében, az akció végén Avdijaj tálalt Varga Kevin elé, aki 22 méterről jobbal a bal felsőnél a kapufát találta telibe.

Az 54. percben már nem mentették meg az égiek a paksiakat. Jobb oldalon futott a debreceni akció, a beadás után a rövid saroknál Avdidaj sarokkal továbbított, a hosszún pedig Varga Kevin érkezett jó ütemben és a kapuba helyezett.

0-1

A 63. percben mintaszerű kontrát vezettek a debreceniek, el is jutott a labda a középen felfutó Avdijajhoz, de 10 méterről rosszul találta el és még a kapuig sem gurult el. A kihagyott ziccer miatt büntetet a sors: egy óriási potyával egyenlített a Paks. A 64. percben bal oldali szöglet után nagy Sándor kapus mellé ütött a labdának, az pedig a fejéről a kapuba pattant. Öngól!

1-1

A rémálom folytatódott: a 68. percben Tőzsér húzta el Könyves lábát a tizenhatos jobb oldali csücskénél, a bíró pedig habozás nélkül tizenegyest ítélt. Hahn volt a végrehajtó!

2-1

A DVSC-t jól láthatóan „megfogta” a gyors paksi fordítás, sokáig nem találták a játék ritmusát Vargáék. Csak az hajrában indítottak egy nagy offenzívát az egyenlítés érdekében, de az erőlködésnek csak nyögés lett a vége, és még a Fradi ellen csodagólt szerző Zsóri sem tudott csodát tenni.

A Loki kikapott, mert ötlettelenül futballozott, de a bátorság jeleit sem fedeztük fel a játékában, pedig éppen erről beszélt Herczeg András a meccs előtt

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Vizsgálat indult Magyar Péter ellen
Vizsgálat indult Magyar Péter ellen
A Szuverenitásvédelmi Hivatal szerint felmerül a gyanú, hogy megpróbálják a törvényeket kijátszva befolyásolni a magyar választásokat.
Hirdetés
Hirdetés
A mesterséges intelligencia bajnoki címeket jósol a DVSC-nek
A mesterséges intelligencia bajnoki címeket jósol a DVSC-nek
A jóslat szerint többször is megtörik a Ferencváros hegemóniája.
Hirdetés
Hirdetés
Gazdaság
Debreceni szakképzés: sikeres együttműködés a Manz Hungary Kft.-vel
A vállalat és a szakképzési centrum egymásra talált.
A gazdaság növekedéséről beszélt a nemzetgazdasági miniszter Debrecenben
Nagy Márton szerint a magyar gazdaságnak lételeme, hogy a járműiparban sikerüljön az elektromos átállás.
Földes két utcájában is aszfaltoznának
A vízelvezetést is megoldanák.
Európában a magyarok kapják a legolcsóbban az áramot és földgázt
Finn cég végzett összehasonlító felmérést.
Hirdetés
Hirdetés
Támogatott tartalom
Hogyan nyomtatunk ma? Innovatív ipari és üzleti megoldások!
Hogyan nyomtatunk ma? Innovatív ipari és üzleti megoldások!
A legjobb dolgok sokszor pont abból sülnek ki, ha a régi jó megoldásokat az új tudással bővítjük.
Profibarkács.hu –  Az év 365 napjában Megbízható Bolt
Profibarkács.hu – Az év 365 napjában Megbízható Bolt
A 2022-es év után 2023-ban is az év minden napján kiérdemelte a Profibarkács.hu debreceni barkács webáruház a jól ismert Árukereső szolgáltató „Megbízható Bolt” minősítését.
Több mint ezer terméket kínál speciális táplálkozási igényekre a SPAR
Több mint ezer terméket kínál speciális táplálkozási igényekre a SPAR
A SPAR akcióiban rendszeresen találkozhatsz mentes és egészségtudatos termékekkel is!