Hirdetés

Megmaradt a Loki veretlensége, de sokra nem jutott vele

2018.11.03. 18:49

Megmaradt a Loki veretlensége, de sokra nem jutott vele
Varga Kevinéknek nagyot kellett harcolni az egy pontért is (Fotó: Cívishír)

A debreceniek a végén egyenlítettek.

Hirdetés

Hirdetés

Már a 4. percben megszerezte a vezetést a DVSC Mezőkövesden, a labdarúgó NB I. szombati játéknapján, miután Könyves Norbert alig egy méterről talált be. Egy gyorsan elvégzett bal oldali szögletet követően Bódi a 16-os bal csücskéig vezette a labdát zavartalanul, a beadása után a játékszer átszállt mindenki feje fölött, és a hosszú saroknál ólálkodó Könyvest találta meg.

0-1

A Loki sajnos nem maradt lendületben, és magára engedte a hátrány hatására nagy energiát mozgósító hazaiakat, így nem kerülhette el a gólt. Egyre többet birtokolták a labdát a hazaiak, ziccerig is eljutottak, majd a 17. percben szabadrúgásból szerzett gólt Koszta.

1-1

A félidő további részében egyenlő erők küzdelmét láthattuk a pályán, igazán nagy helyzetek nem borzolták az idegeket, de legalább az iramra nem lehetett panasz.

Rögtön egy debreceni helyzettel indult a második félidő: Szécsi 15 méteres lövését Szappanos hárította. Ebben a helyzetben több volt, mint amennyit a DVSC támadója kihozott belőle. Ezután sokáig nem mutattak semmit a debreceniek a védekezésen kívül. A hazaiak aktívabbnak bizonyultak hosszú perceken át, még ha nagy nyomást nem is tudtak gyakorolni a piros-fehérek kapujára.

A kövesdi erőfeszítések a 72. percben értek góllá. Cseri, Vajda, majd Molnár volt a labda útja, utóbbi 10 méterről kilőtte a jobb felsőt.

2-1

Ez késztette nagyobb erőbedobásra a DVSC-t. A 80. percben Takács küzdötte be magát a tizenhatoson belülre, a labda egy védőről a kapu előtt helyezkedő Avdijajhoz került, akinek közeli lövésébe belevetődött a kapus.

A 86. percben összejött az egyenlítés! A két cserecsatár, Avdijaj és Takács játszott össze. A koszovói légiós parádésan fejelte vissza társának a labdát, akinek öt méterről már nem volt nehéz dolga.

2-2

A játék képe alapján igazságosnak mondható eredmény született, a DVSC veretlensége immár öt meccs óta tart, üröm az örömben, hogy idegenben továbbra sem sikerül nyerni.

Labdarúgó NB I., 13. forduló:
Mezzőkövesd-DVSC 2-2 (1-1)
Mezőkövesd, 2500 néző, Vezette: Bognár (Tóth II, Buzás) 
Mezőkövesd: Szappanos - Farkas, Pillár, Szalai, Vadnai – Molnár, Szeles, Mevoungou, Cseri (Hudák 78.) – Koszta (Drazic 85.), Vajda (Silye 92.)
DVSC: Nagy S. - Kusnyír, Kinyik, Pávkovics, Ferenczi - Varga K. (Jovanovic 89.), Haris, Tőzsér, Bódi – Szécsi (Takács T. 67.), Könyves (Avdijaj 75.) 
Gól: 0-1 Könyves (4.), 1-1 Koszta (18.), 2-1 Molnár (72.). 2-2 Takács T. (86.) 
Sárga lap: Tőzsér (45.), Pávkovics (66.), Haris (91.)
DVSCMezőkövesd

Szóljon hozzá!

Hirdetés

Hirdetés

.