Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Na végre! Hosszú idő után nyert ismét bajnokit a Loki!

| 2018. 09. 29. | 20:43:00
Bűngyenge első félidő után sziporkáztak a debreceniek.
Na végre! Hosszú idő után nyert ismét bajnokit a Loki!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Fájóan kevesen voltak kíváncsiak a szeptember végi napsütésben a DVSC-Kisvárda derbire, és a debreceni futballnihilre jellemző, hogy a vendégtábor népesebb és hangosabb volt, mint a piros-fehér B-közép.

Herczeg András sérülés miatt nem számíthatott Tőzsér Dánielre, az összeállítás azonban elsősorban nem emiatt szolgált érdekességgel. A kezdőben kapott helyet a helyzetkihasználással eddig hadilábon álló Bereczki Dániel, valamint Kinyik társa a védelem közepében az a Pávkovics Bence volt, aki nyáron igazolt Debrecenbe, és eddig csak kupameccseken vetett be a szakmai stáb.

Lagymatag kezdés után a 9. percben érte hidegzuhany a közönséget, amikor egy formás kisvárdai akció végén Horváth Zoltán vette be a hazai kaput.

0-1

A Loki rákapcsolt, helyzetekig is eljutott, de rövid időn belül Bódi, Bereczki, majd Szécsi sem tudta feltenni az i-re a pontot.  A félidő derekától már csak meddő mezőnyfölény untatta a nagyérdeműt. Fel is csendült a félidő végén a „K@rva gyenge”!

Bódiék a második félidőre tartogatták a focit
 

Az ezerfejű cézár bizony nem állt messze a valóságtól, és Herczeg András is egyetérthetett a kritikus lelátói hangokkal, mert a szünetben kettős cserét hajtott végre: Takács és Könyves érkezett Csősz, illetve Bereczki helyére.

A DVSC nagy erőkkel lendült támadásba a szünet után, és Könyves révén az első percben egyenlíthetett volna, de a csatár túlcselezte magát a várdai tizenhatoson belül, a lövését pedig blokkolni tudták a védők. A piros-fehérek mindenesetre nagy nyomás alá helyezték a vendégek kapuját, és az 55. percben jött is a gól! Varga Kevin centerezett jobbról, Takács pedig a bal alsóba bólintott.

1-1

Egy kis pihenő után ismét rákapcsolt a Loki, és csak annyi kellett az újabb gólhoz. Bódi szabadrúgásból a lécet találta telibe, de a kipattanót Barna Szabolcs a bal alsóba fejelte.

2-1

A vezetés megszerzése után a Herczeg-gárda kézben tartotta a meccset, a hosszú sérüléséből felépülő Jovanovic beállítása is az eredmény tartását, a biztonságot ígérte negyedórával vége előtt. A Kisvárda kitámadott az egyenlítés érdekében, és ez volt a veszte. A 84. percben egy kontra végén Könyves ugratta ki Takácsot, aki senkitől sem zavartatva helyezett Dos Santos mellett a kapuba.

3-1

A Loki öt nyeretlen bajnoki után tudta ismét megszerezni a három pontot, köszönhetően a második félidei agresszív támadójátékának. Már csak az a kérdés, hogy az első félidőben miért nem lehetett ilyen szellemben játszani? Ha másért nem, akkor a 2800 néző által kifizetett jegy áráért cserébe…

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Gazdaság
A gazdaság növekedéséről beszélt a nemzetgazdasági miniszter Debrecenben
Nagy Márton szerint a magyar gazdaságnak lételeme, hogy a járműiparban sikerüljön az elektromos átállás.
Földes két utcájában is aszfaltoznának
A vízelvezetést is megoldanák.
Európában a magyarok kapják a legolcsóbban az áramot és földgázt
Finn cég végzett összehasonlító felmérést.
Földutakat aszfaltoznak Görbeházán
Fővárosi cég végzi a kivitelezést.
Támogatott tartalom
Hirdetés
Hirdetés
Hogyan nyomtatunk ma? Innovatív ipari és üzleti megoldások!
Hogyan nyomtatunk ma? Innovatív ipari és üzleti megoldások!
A legjobb dolgok sokszor pont abból sülnek ki, ha a régi jó megoldásokat az új tudással bővítjük.
Profibarkács.hu –  Az év 365 napjában Megbízható Bolt
Profibarkács.hu – Az év 365 napjában Megbízható Bolt
A 2022-es év után 2023-ban is az év minden napján kiérdemelte a Profibarkács.hu debreceni barkács webáruház a jól ismert Árukereső szolgáltató „Megbízható Bolt” minősítését.