Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Idegőrlő meccsen őrizte meg veretlenségét a Loki

| 2018. 08. 17. | 23:43:00
Az MTK a debreceniek minden hibáját kihasználta, de a végén ráfázott az időhúzásra.
Idegőrlő meccsen őrizte meg veretlenségét a Loki
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Szép nyári estén fogadta a bajnokságot igencsak jól – három győzelemmel és egy vereséggel – kezdő újoncot a DVSC, és a szokásosnál valamivel többen voltak a Nagyerdei Stadionban, de még korántsem elegen. A találkozót érdekes közjáték vezette fel: a Loki-kezdőbe nevezett Erik Cikost ugyanis a bíró nem engedte játszani jegygyűrűvel, ám azt sehogyan sem tudtál lehúzni a felvidéki játékos ujjáról, így Herczeg Andrásnak már a nulladik percben cserélnie kellett, és jobb híján a védekező középpályás Kusnyír kezdett a jobb oldali hátvéd posztján.

Ha már Cikost ennyire szigorúan „meggyűrűzték” akkor kívánjuk neki, hogy tartson örökké a frigy!

Remekül kezdett a Loki, előbb Haris került ordító nagy helyzetbe, de védett az MTK kapusa, majd Ferenczi lőtt fölé kecsegtető helyzetből. A 16. pecben azonban jött a feketeleves. Egy jobb oldalon futó fővárosi akció végén Lencse faképnél hagyta Szatmárit, kiválóan tálat kanta elő, aki elegánsan a kapuba helyezett.

0-1

A Loki nagy erőket mozgósított az egyenlítés érdekében, nyomás alá helyezte a MTK-kaput, de kemény védelemmel találta magát szembe, és nem is támadhatott ki nagyon, mert a kék-fehérek egyértelműen a kontrákra pályáztak. A 38. percben futott végig egy remek debreceni akció, ennek végén Bódi lőtt 15 méterről, de Kychak kapus ujjheggyel fölé tolta a labdát. A Loki erőfeszítéseit a 41. percben végre siker koronázta: Bódi Ádám 20 méterről kíméletlenül bevágott egy szabadrúgást.

1-1

Még ki sem tomboltuk magunkat, és újabb hidegzuhanyt kaptunk a nyakunkba. A középkezdés után Bognár jobbról adott be, Lencse a hosszú saroknál érkezett, és begyötörte a labdát a gólvonalon túlra.

1-2

Lendületesen kezdett a Loki a szünet után is. A támadójátékkal egyébként az első 45 percben sem volt, csak hát átjáróház volt a védelem. Herczeg András a támadósort tovább erősítve pályára küldte Könyves a második félidő elején.

Bódiék a végén a sírból hozták vissza az egy pontot    (Fotó: mti)
 

Mentek is előre a fiúk nagy elánnal, és csak ennyi kellett a közönségnek, nagy biztatásban tört ki a négyezres tábor. Csak éppen a hazai gól hiányzott…

Az MTK-gólból volt elég. A 75. percben megpecsételődni látszott a Loki sorsa. A védelem megint betlizett, a kifutó Nagy Sándor sem tudott segíteni, így Ramos jobb oldali beadását Lencse senkitől sem zavartatva fejelte az üresen maradt debreceni kapuba.

1-3

A Loki a végén még tette a dolgát becsületből, és a 87. percben Takács révén visszajött a meccsbe!

2-3

A hajrában megvolt az esély az egyenlítésre, de a cserként beálló Bereczki a 88. percben kihagyta az óüriási ziccert. Úgy tűnik, ezen a fiún átok ül. Ő puskázta el a meccslabdát Felcsúton, a Vidi ellen is. A hosszabbítás perceiben Takács mehetett volna a mennybe, de emelése után a labda a lécről vágódott vissza a mezőnybe. A fiúk nem adták fel, és jól tették! Addig mentek, amíg az égiek is megszánták őket. Az MTK teljesen beszorult, és a 95. percben Szatmári fejelt közelről a jobb alsóba Tőzsér szabadrúgása után!

3-3

Így a Herczeg-gárda egy idegörlő meccsen játszott döntetlent, de legalább a küzdőszellemével maga mellé állította a közönséget

Az állás

1. Ferencvárosi TC   4 4 0 0 13:3 12
2. Honvéd FC   4 4 0 0 9:2 12
3. MTK Budapest   5 3 1 1 9:8 10
4. Debreceni VSC   5 2 3 0 8:5 9
5. MOL Vidi FC   3 1 2 0 6:2 5
6. Újpest   4 1 2 1 4:5 5
7. Mezőkövesd   3 1 1 1 4:3 4
8. Haladás   4 1 1 2 7:9 4
9. Paks   4 0 2 2 3:6 2
10. Puskás Akadémia   4 0 1 3 4:7 1
11. Diósgyőri VTK   4 0 1 3 3:9 1
12. Kisvárda   4 0 0 4 0:11 0

 

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Gazdaság
A gazdaság növekedéséről beszélt a nemzetgazdasági miniszter Debrecenben
Nagy Márton szerint a magyar gazdaságnak lételeme, hogy a járműiparban sikerüljön az elektromos átállás.
Földes két utcájában is aszfaltoznának
A vízelvezetést is megoldanák.
Európában a magyarok kapják a legolcsóbban az áramot és földgázt
Finn cég végzett összehasonlító felmérést.
Földutakat aszfaltoznak Görbeházán
Fővárosi cég végzi a kivitelezést.
Támogatott tartalom
Hirdetés
Hirdetés
Hogyan nyomtatunk ma? Innovatív ipari és üzleti megoldások!
Hogyan nyomtatunk ma? Innovatív ipari és üzleti megoldások!
A legjobb dolgok sokszor pont abból sülnek ki, ha a régi jó megoldásokat az új tudással bővítjük.
Profibarkács.hu –  Az év 365 napjában Megbízható Bolt
Profibarkács.hu – Az év 365 napjában Megbízható Bolt
A 2022-es év után 2023-ban is az év minden napján kiérdemelte a Profibarkács.hu debreceni barkács webáruház a jól ismert Árukereső szolgáltató „Megbízható Bolt” minősítését.