Hirdetés

A tavalyi árakon kínálja a bérleteit a DVSC

2018.07.03. 15:52

A tavalyi árakon kínálja a bérleteit a DVSC
Hajrá, Loki! (Fotó: Cívishír)

Manapság olcsó szórakozás Debrecenben meccsre járni.

Hirdetés

A DVSC Futball Zrt. idén sem emeli meg a labdarúgó bérletek árát, ugyanakkor a szurkolók a tavalyihoz képest eggyel több – 17 – hazai mérkőzést láthatnak a Nagyerdei Stadionban. A Loki meccsekre érvényes állandó belépők július 4-től, szerdától megvehetők a stadion pénztáraiban, a DVSC Shop-ban, és awww.nagyerdeistadion.hu weboldalon - közölte a debreceni klub.

Az eddigi bérleteseknek július 28-ig, a Mezőkövesd elleni első hazai bajnoki mérkőzésig tartja fenn a klub megszokott helyüket. A bérletárusítás augusztus 4-én zárul.

A 10 éven aluli gyerekeknek ezután sem kell belépőjegyet váltani. Ha a szülők, nagyszülők is szeretik a futballt, érdemes családi bérletet venniük, mellyel jelentős megtakarítást érhetnek el.  A családi bérletek csak személyesen válthatók meg.

Egy felnőtt és két gyerek éves belépője például összesen 16 ezer forintba kerül!

A nyugdíjasok részére külön szektort tartanak fenn. A családi és nyugdíjas bérletet váltókat, valamint a stadionkártyával még nem rendelkező szurkolókat is a pénztárak szolgálják ki.

A kerekesszékeseket a DVSC ingyenes belépési lehetőséggel tiszteli meg, és kísérőjüknek is kedvezményt biztosít.

A stadion pénztárai hétköznapokon estig, a DVSC Shop pedig hétfőtől szombat délutánig várja a szurkolókat. A www.nagyerdeistadion.hu folyamatosan rendelkezésre áll. A DVSC labdarúgó bérlettel kapcsolatos részletes információk a DVSC honlapjáról, valamint a +36 30 316 4910-es telefonszámról tudhatók meg.
DVSCbérlet

Hirdetés

Hozzászólás

Hirdetés

Hirdetés

.