Hirdetés

Nagyon kikapott a Hajdúböszörmény

2018.06.10. 09:22

Nagyon kikapott a Hajdúböszörmény
Ünnepelhettek a kecskemétiek (Fotó: kecskemetilc.hu)

Elúszni látszik az NB III.

Hirdetés

Az NB III-as tagságért zajló osztályozó első mérkőzésén szombaton 4-0-ás vereséget szenvedtek Jeremiásék a Kecskemét otthonában. A Böszörménynek már csak matematikai esélye maradt, hogy az egy hét múlva esedékes visszavágón kiharcolja a feljutást.

Osztályozó 1. mérkőzés:
Kecskeméti LC – Hajdúböszörményi TE 4-0 (2-0)
Kecskemét, 1000 néző
KLC: Belecan – Fűzfa, Hajnal, Urbán, Farkas – Szabó D., Nádudvari – Vldaul (Toricska 70.), Balog, Nemesvári (Selyem 76.) – Salami (Maczelka 90.). Edző: Szabó Tibor.
HTE: Csorvási – Oláh (Barna 57.), Lippai, Hortó, Andorkó (Tóth T. 78.) – Misák (Bereczki 81.), Linzenbold, Szathmári – Szabó M., Jeremiás, Nagy M. Edző: Bogdanovics Igor
Gól: Farkas (9., 29.), Balog (62.), Selyem (89.)
Sárga lap: Balog, Szabó D. ill. Misák, Szabó M., Andorkó, Lippai, Jeremiás, Barna.

MESTERMÉRLEG
Szabó Tibor (KLC):
 Erre készültünk, hogy nem lesz egyszerű meccs. Fel tudtuk térképezni megfelelően az ellenfelet, nem okoztak meglepetést játékban. Nehéz meccs volt, melyen nagyon koncentráltan játszottunk és megérdemelten nyertünk. Jól kezdtünk, ez meghatározta az alapot, a nézőket is belevittük egy ilyen hangulatba. Mentünk előre, gólokat rúgtunk, ezáltal mindenki belelkesedett. Az ellenfélnek is voltak helyzetei, de mi is le tudtuk volna hamarabb zárni a mérkőzést, örülünk annak, hogy hátul nullára hoztuk. Az első lépést megtettük annak érdekében, hogy feljussunk. Van még egy meccs, azt sem vehetjük félvállról, koncentráltan és jól kell játszanunk ott is!
Bogdanovics Igor (HTE): Azt kaptam a Kecskeméttől, amit vártam. Gratulálok nekik, mert egy komoly előnyt szereztek! Sajnos az első félidőben két buta hibából kaptunk gólt, ha ezt elkerüljük, akkor nem lenne ekkora a különbség, kényelmesebb helyzetből várhatnánk a visszavágót. A másodikban szerintem nem voltunk rosszabbak, sőt, inkább az ő térfelükön zajlott a játék. Egy érdekes szituációból gólt kaptunk, a végén egy elveszített labdából újabbat, így csak gratulálni tudok nekik a mai teljesítményükhöz. Lesz még egy visszavágó, amit becsülettel szeretnénk lejátszani, lehetőség szerint megnyerni.

A visszavágóra június 17-én 17 órától kerül sor Hajdúböszörményben

Hirdetés

Hirdetés

.