Hirdetés

A Ferrarinál járt egy csapat debreceni

2018.04.16. 12:40

A Ferrarinál járt egy csapat debreceni

Majd remiztek a Juventusszal.

Hirdetés

Az Olasz Focisuli 2009-es születésűekből álló csapata Olaszországban, a nyugati La Spezia tartományban lévő Sarzana városában szerepelt rangos tornán, amelyen - többek között - Juventus, a Fiorentina, a Torino, az AS Roma is képviseltette magát a hasonló korosztályú együttesével.

A debreceniek a nagy megmérettetés előtt szakítottak időt arra, hogy ellátogassanak a közeli Maranellóba, a Ferrari főhadiszállására.

Hihetetlen nagy élmény volt mind a srácoknak, mind pedig a kísérőknek

- fogalmazott Jeremiás Gergő, a csaat edzője, aki közölte: a debreceni legénység a csoportban a Pro Sesto együttesétől kikapott, a hazai Tarros Sarzanese és a Vis Pesaro gárdák ellen pedig nyert, végül a Juventusszal 1-1- es döntetlen játszott. A csapat a továbbiakban csoportharmadikként a 7. helyért játszhatott, és meg is szerezte azt.

A szervezők a torna végeztével gratuláltak és jelezték, hogy máris küldik a következő évre a meghívót. Azt hiszem, ennél jobb visszajelzés nem kell

- mondta a szakember.

A debreceniek Maranellóban  (Fotó:k: Olasz Focisuli)
A tornán résztvevő gyerekek névsora:
Barna Levente, Elekes Rajmund, Gábor Ákos, Kállai Gergő, Kozma
Csaba, Nagy Hunor, Patai Ádám, Szakál Dénes, Szentjóbi Máté, Szőke Zétény, Tajta Dávid, Vass Milán, Vincze Tamás. Edző: Jeremiás Gergő.
labdarúgásOlaszország

Hirdetés

Hozzászólás

Hirdetés

Hirdetés

.