Hirdetés

Orbán Viktor szeme láttára született igazságos döntetlen

2018.03.03. 18:50

Orbán Viktor szeme láttára született igazságos döntetlen
Orbán Viktor szomszédjában nem bírtak egymással a felek (Fotó: mtv-archív)

A debreceniek Felcsúton remiztek.

Hirdetés

Valljuk be: a DVSC-t nem a legnyugodtabb szívvel „engedtük el” Felcsútra, a második tavaszi bajnokijára, hiszen az elsőn, a Balmazújváros ellenin csúnyán megégett hazai pályán, ráadásul a hét közi Magyar Kupa-meccsen is vért izzadva jutottak tovább a fiúk a dorogi, másodosztályú legénységen.

Herczeg András az alapemberek közül Bényeit nélkülözte sérülés miatt, a gyakran maródi Mengolo pedig ezúttal izomhúzódás miatt nem riogathatta a felcsúti védelmet. Jovanovic továbbra is a Mezőkövesden eltúlzott keménysége miatt szorult ki a pályára lépő tizenegyből.

A Felcsút-Lokin tiszteletét tett Orbán Viktor miniszterelnök is, aki egy harcos, nem túl látványos első félidőt láthatott.

Itt is, ott is feljegyezhettünk ígéretesnek tűnő akciókat, de mindegyik elhalt a nagy lehetőség kapujában. A gólhoz az első félidőben a Puskás Akadémia állt közelebb: a 40. percben Knezevic távoli lökete után Nagy Sándor már verve volt, de a léc segített a Loki kapusának.

Szünet után egy másik „akadémista” légiós, Trajkovic veszélyeztetett, de Bódi Ádám a legjobb helyen állt a gólvonalon, így menteni tudott. Nem sokkal később Sós Bence kért cserélt Herczeg Andrástól sérülés miatt, Takács váltotta. Közben a DVSC is próbálkozott támadásokat vezetni, de akcióit korán lefülelte a Pintér-legénység, így sokkal inkább a középpályán voltak aktívabbak a debreceniek, mint elöl.

Összességében többet birtokolta a labdát a Felcsút, de nem annyira, hogy a játék képe alapján megérdemelte volna a győzelmet. Így abszolút igazságos a null-null.

A DVSC "tavaszra" továbbra is adós a jó játékkal!

OTP Bank Liga, 21. forduló 
Puskás Akadémia – DVSC 0-0 
Pancho Aréna, 200 néző. Vezette: Andó-Szabó (Albert, Buzás) 
Puskás Akadémia: Hegedűs L. – Klinar, Heris, Spandler, Trajkovski – Perosevic, Mevoungou, Márkvárt (Bacelic-Grgic 57.), Knezevic – Diallo, Henty (Molnár 72.) 
DVSC: Nagy S. - Mészáros N., Kinyik, Szatmári, Ferenczi - Bódi, Filip, Tőzsér, Varga K. (Csősz 91.) - Könyves, Sós (Takács T. 57.) 
Sárga lap: Heris (69.), Szatmári (76.)
DVSCbajnokságmagyar foci

Hirdetés

Hozzászólás

Hirdetés

Hirdetés

.