Hirdetés

A Balmazújváros Debrecenben tréfálta meg a Diósgyőrt

2017.11.04. 20:44

A Balmazújváros Debrecenben tréfálta meg a Diósgyőrt

A hajdú-bihariak jókora meglepetést okoztak.

Hirdetés

Az újonc Balmazújváros a 94. percben büntetőből szerzett góllal 2-1-re győzött Debrecenben, a Diósgyőr vendégeként a labdarúgó OTP Bank Liga 15. fordulójában.

Az első félórában egyértelműen a vendégek akarata érvényesült. A Balmazújváros agresszíven védekezett, s rendre veszélyes kontrákat vezetett, a 20. percben pedig a vezetést is megszerezte. A hazaiak eközben feltűnően pontatlanul játszottak, rengeteg volt a rossz passz Bódog Tamás együttesénél, amely ennek ellenére - váratlanul - egy szabadrúgást követő fejesből egyenlíteni tudott. A félidő hajrájában a hazaiak uralták a játékot, ám egy-két veszélyesebb lövésnél többre nem jutottak.

A második játékrész lényegesen eseménytelenebb volt az elsőnél. A csapatok nem igazán találtak fogást a másikon, így leginkább mezőnyjáték zajlott a pályán, kevés helyzettel. Tíz perccel a vége előtt aztán a vendégek ziccert hibáztak, s úgy tűnt, ez volt a meccslabda, ám - már a ráadásban - egy újabb szép vendégtámadás végén Lipták csak kézzel tudott menteni, az ezért megítélt büntetőt pedig Arabuli nem hibázta el.

OTP Bank Liga, 15. forduló:
Diósgyőri VTK-Balmaz Kamilla Gyógyfürdő 1-2 (1-1)
Debrecen, 1968 néző, v.: Farkas
Diósgyőr: Antal - Eperjesi, Lipták, Karan, Forgács - Ugrai, Vela, Kocsis, Nono - Joannidisz (Óvári 71.), Szarka (Bacsa a szünetben)
Balmazújváros: Pogacsics - Póti, Rus, Tamás, Uzoma - Vajda, Sigér, Orovecz (Haris 69.), Majszuradze - Zsiga (Rácz 60., Batarelo 90.), Arabuli
Gól: Karan (31.), illetve Tamás (20.), Arabuli (94.- 11-esből)
Sárga lap: Forgács (34.), Lipták (66.), Óvári (80.), Antal (93.), illetve Vajda (44.), Haris (70.), Tamás (82.)
Piros lap: Lipták (92.)

BalmazújvárosDiósgyőr

Hirdetés

Szóljon hozzá!

Hirdetés

.