Hirdetés

Egyet fizet, kettőt kap! – kettős rangadó a Nagyerdei Stadionban

Fotó: dvsc.hu

2017.10.04. 15:19

Egyet fizet, kettőt kap! – kettős rangadó a Nagyerdei Stadionban

Különleges nap lesz Debrecenben.

Hirdetés

Harminc év után ismét kettős rangadót rendeznek a labdarúgó NB I-ben – jelentette be szerdán Róka Géza, a DVSC sportigazgatója.

Előbb a DVSC a Haladást (15.30), majd a Diósgyőr a Honvédot (18.00) fogadja október 21-én a Nagyerdei Stadionban.

A debreceni sportvezető kiemelte, hogy a közönség egy jegy árával tekintheti meg mindkét bajnokit, illetve a bérletek is érvényesek, akár a DVSC, akár a Diósgyőr találkozóira szól az állandó belépő. Örömteli, hogy a jegyárakkal sem szállnak el a debreceni, illetve miskolci szervezők: a D és a B szektorokban ezúttal is 1000 forintot kérnek el egy jegyért.

Különleges nap lesz ez Debrecenben, hiszen egyszerre négy szurkolótábor elhelyezéséről kell gondoskodni a stadionban. Ennek a felelőse Képíró János, a DVSC-meccsek biztonsági főnöke.

Ha már van Debrecennek egy ilyen csodálatos stadionja, akkor az ilyen lehetőségeket ki kell használni. A szurkolókat biztonságosan elkülönítjük, a D szektorban lévő debreceni bérletesek egy jobb szektorban, az A-ban kapnak majd helyet, mindössze ennyiben borul a rend

- fogalmazott Képíró János.

Paróczai Sándor egykori válogatott labdarúgó maga is játszott kettős rangadókat a Népstadionban, és felidézte, hogy játékosként milyen nagyszerű élményt jelentettek számára ezek az összecsapások. Az egykori kiváló futballista reményét fejezte ki, hogy sokan látogatnak ki Nagyerdei Stadionba.

Pál László, a stadiont üzemeltető cég első embere 10 ezer nézőt vár erre a napra, ennyi drukkerrel elégedett lenne Róka Géza és Képíró János is.

DVSCNagyerderi StadionDVTK

Hirdetés

Hozzászólás

Hirdetés

Hirdetés

.