Hirdetés

Hirdetés

A kislányával ment bokszolni Párizsba a debreceni amazon

2018.04.18. 18:04

A kislányával ment bokszolni Párizsba a debreceni amazon
Hanna és Timi a Notre Dame-nál. A szabadnapokat városnézéssel töltötték a lányok (Fotó: Magánarchívum)

A szülés óta ilyen kemény ellenfele nem volt.

Hirdetés

Hirdetés

Nagy Tímea, a DVSC öklözője a párizsi Montana Belt nemzetközi tornán szerepelt az elmúlt napokban, ahol két meccset nyerve az aranyért bokszolhatott az olimpiai ezüstérmes holland Nouchka Fontijnnal. Jó meccsen, biztató ökölvívással rukkolt elő Timi, de végül pontozással a holland hölgy nyert.

A 75 kg-os döntőben Nagy Timi a tavaly nyári szülése utáni legerősebb ellenfelével találkozott Párizsban. A lefújás után azt mondta, úgy érzi, jelenlegi felkészültségéhez, állapotához mérten ez egy nagyon jó erőfelmérő volt, amely során azt érezte, hogy van benne még bőven tartalék. A döntőig vezető úton egy francia és egy brazil riválist múlt felül.

Érdekesség, hogy Nagy Tímea csak azzal a feltétellel vállalta a franciaországi kiruccanást, ha a 8 hónapos lányát, Hannát is magával viheti. Az Erdei Zsolt vezette szövetség erre áldását adta, így a kicsi a magyar női válogatott hivatalos tagjaként utazott a francia fővárosba. Hannának egyébként a DVSC vezetőedzője, Salánki László az édesapja, aki itthon szurkolt szeretteiért.

Hanna és Timi  itt is megfordultak (Fotó: Magánarchívum)

 

ökölvívásPárizsnői boksz

Szóljon hozzá!

.