Hirdetés

Európa-bajnoki dobogón a DVSC ifjú amazonja

dvscboxing.hu

2017.07.07. 12:09

Európa-bajnoki dobogón a DVSC ifjú amazonja
Nagy Angéla (balra) és Simon Evelin (Fotó: dvscboxing.hu)

A debreceni színekben öklöző hajdúhadházi lány előtt le a kalappal.

Hirdetés

Hirdetés

A tizanhatos főtáblán két meccset nyert, így négy közé jutott, ott azonban nagy csatában alulmaradt köszovói ellenfelével szemben Nagy Angéla, a DVSC 57 kg-os ökölvívója a szófiai junior és ifjúsági Európa-bajnokságon.

Angi az Eb címvédővel bunyózott, akinek igencsak feladta a leckét a mi lányunk. Jó kezdés után - Ancsin Katával a sarokban - bíztunk benne, hogy megvan az első menet. A második hullámzó volt, elég sok ütésváltással. Ám ez a menet és a harmadik is úgy zajlott, hogy továbbra is bizakodhattunk a sikerben. Ám nem Angi kezét emelték a magasba. Talán azért nem, mert a menetek végét elég jól meg tudta nyomni az ellenfél. Ezzel együtt is hajszálon múlt, ide is billenhetett volna a mérleg nyelve. Az Eb-n való szereplése, a két győzelme, és ez a meccs is kiváló volt Anginak, s ne feledjük, hogy jelenlegi olimpiai súlyról beszélünk, vagyis biztató Angi jövője

- foglalta össze a dvscboxing.hu-nak Salánki László, a DVSC vezetőedzője, aki elkísérte tanítványait a bolgár fővárosba. A másik DVSC-s, Simon Evelin (48 kg) megosztott pontozással kapott ki az első meccsén olasz ellenfelétől.

ökölvívásboksznői boksz

Szóljon hozzá!

Hirdetés

Hirdetés

.