Hirdetés

Hirdetés

A debreceni műanyaggyár Bencéje a legnagyobb!

Cívishír

2017.02.09. 20:14

A debreceni műanyaggyár Bencéje a legnagyobb!
Nagy Bence nagyszerű boksszal menetelt tovább! (Fotók: Cívishír)

Fergeteges teljesítménnyel jutott tovább a DVSC bunyósa a Bocskain . Nyolc óra munka után!

Hirdetés

Hirdetés

Parádéssá tette a debreceni sportbarátok csütörtök estéjét Nagy Bence, a DVSC nehézsúlyú bokszolója, aki elődöntőbe jutott a Debrecenben zajló, 24 ország kiválóságait felvonultató Bocska-emlékversenyen. A hajdúsági legény már a nyitányon megmutatta, hogy nyolc óra munka után is lehet élsportolóként is tündökölni, példát mutatva minden debreceni „profinak”, aki csak az edzésekkel van elfoglalva a szürke hétköznapokon.

A DVSC másodállású öklözője már a nyitányon nagyot bokszolt egy skót szikla ellen, csütörtökön pedig egy cseh vitézt leckéztetett meg. Élményszámba ment a bunyója, tűzbe hozta a közönséget, és ilyen teljesítménnyel az elődöntőben is lehet esélye. No persze a horvát Toni Filipinek is lesz ehhez egy-két szava, illetve ütése…

A nap másik debrecenije, a hölgyek 75 kg-os súlycsoportjában induló Pallás Szimonetta nem találta a fogást orosz ellenfelén, így egyhangú pontozással kikapott.

Öt magyar elődöntős

Nagy Bence mellett Virbán Gábor (49 kg), Szaka István (52), Könnyű Richárd (64), Hámori Ádám (81)  vette sikerrel a csütörtöki akadályt az Oláh Gábor utcai sportcsarnokban.

A magyarok a férfiak között tíz párharcban voltak érintettek, ezek közül ötöt nyertek meg. Két ütközetre viszont nem is kerülhetett sor, mert Kovács Richárd (64) és Vadász András (69) sérülés miatt nem tudott kiállni. A nőknél a három magyar érdekeltségű összecsapásból egyet sem sikerült megnyerni.

A Bocskai-emlékverseny elődöntői pénteken 14 órakor kezdődnek!

Galéria

ökölvívásBocskai-emlékverseny

Szóljon hozzá!

Hirdetés

Hirdetés

.