Hirdetés

Hirdetés

Nyolc év után törnek babérokra a debreceniek Budapesten

2016.12.07. 16:33

Nyolc év után törnek babérokra a debreceniek Budapesten
Bernáth (szemben) aranyért ment Budapestre (Fotó: mti)

A hajdúsámsoniak számára sokat ígér a papírforma.

Hirdetés

Hirdetés

Nagy mezőny, 126 bokszoló vesz részt a férfi ökölvívó országos bajnokságon, melyet szerdától szombatig a Gerevich Aladár Nemzeti Sportcsarnokban rendeznek meg. Korábban Csötönyi Sándor elnök úgy fogalmazott, a bajnokságot azért rendezik meg nyolc év szünet után ismét a fővárosban, hogy a budapesti sportszerető emberek "se felejtsék el a sportágat".

A DVSC négyfős csapattal utazott a fővárosba. A nehézsúlyú Nagy Bence akár a végső győzelemre is esélyes lehet, a vele egy súlyban induló, még ifikorú Kiss Tamás, illetve a könnyűsúlyú Szűcs Roland éremszerzése kellemes meglepetés lenne. A 75 kg-ban a négy évvel ezelőtti ifjúsági magyar bajnok, Tóth Ádám próbál maradandót alkotni, de hosszabb kihagyás után tért vissza, kérdés, milyen erőben van.

Az újabb bajnoki címért szorítóba lépő debreceni óriás, a szupernehézsúlyú Bernáth István ezúttal is hajdúsámsoni színekben indul az OB-n, és ha beigazolódik a papírforma, a sámsoniak két arannyal térnek haza, ugyanis a könnyűsúlyban Varga Miklós az abszolút favorit.

Szóljon hozzá!

Hirdetés

.