Hirdetés

Folk Error: kiteregették az új klipet

civishir.hu

2010.06.11. 19:02

Folk Error: kiteregették az új klipet
Életkép a Folék Error klipjéből

Debrecen – Elkészült a debreceni illetőségű, országhatáron innen és túlról is tagokat soraiban tudó Folk Error zenekar hivatalos bemutatkozó klipje. +Videó!

Hirdetés

Hirdetés

A történet szerint az énekes lányt teregetés közben meglepi egy ittas társaság, de mielőtt rosszra fordulnának a dolgok, két úriember közbelép, majd természetes a happy end. A video teljes mértékben illik a zenekar muzsikájához; fiatalos, humoros, szórakoztató, hagyományos, mégis modern képivilágot tár elénk. 

A Pixel Film kiváló munkát végzett

A forgatáson a 9 tagú zenekaron kívül részt vett a püspökladányi Kenderkóc Hagyományőrző Egyesület tánccsoportja is, akik kitűnő koreográfiájukkal emelték a munka színvonalát. A klipet a szintén cívisvárosi Pixel Film forgatta, akiknek a nevéhez a 2008-as VIVA COMET díjátadó legjobb filmrendezőjének címén kívül több elismert magyar zenekar klipjének készítése fűződik (Tankcsapda, Desperado, Magashegyi Underground, Tomi, Kowalsky meg a Vega, Ganxsta Zolee, Zanzibár stb.) A kitűnő rendezésnek és képeknek köszönhetően profi minőségű  láthatnaképi élmény várja az érdeklődőket.

Hirdetés

Szóljon hozzá!

.