Hirdetés

Natalie Portman és Colin Firth Oscar-díjas – Heidi szerint

Civishir, mti

2011.02.25. 11:56

Natalie Portman és Colin Firth Oscar-díjas – Heidi szerint
Heidi elhíresült tekintete

Lipcse – A jós Pul polip utódja, Heidi oposszum hódít az Egyesült Államokban: az Oscar-díj versengés kapcsán Natalie Portman és Colin Firth sikerére tippelt. Hétfő hajnalra kiderül, a kancsal állat ráérzett-e a lényegre.

Hirdetés

Heidi kedden és szerdán vendégeskedett Jimmy Kimmel televíziós beszélgetős műsorában. Az oposszumnak a vasárnapi Oscar-gála előtt öt aranyszobrocskát mutattak meg, ezeket a legjobb női és férfi főszereplő kategóriában jelölt színészek képeivel díszítették. A kancsal állat - a vélemények szerint - Natalie Portmant, a Fekete hattyú című balettdráma főszereplőjét jelölte győztesnek, a férfiaknál Colin Firth brit színészre, A király beszéde című film főszereplőjére esett választása.

A lipcsei állatkert nem engedte el Németországból az ország új kedvencét, helyette Jimmy Kimmel munkatársai utaztak a német városba. Az oposszum Paul, a tavalyi labdarúgó világbajnokság egyik legnagyobb csillagává vált polip helyébe lépett; a jóspolip nem sokkal a dél-afrikai torna után pusztult el.

Forrás: MTI

Hirdetés

Hozzászólás

Hirdetés

Hirdetés

.