Hirdetés

Hirdetés

Ön támogatja a Budapest Pride-ot? 33 ország nagykövetsége igen! + SZAVAZÁS!

2019.07.01. 16:02

Ön támogatja a Budapest Pride-ot? 33 ország nagykövetsége igen! + SZAVAZÁS!
(Fotó: illusztráció)

USA, Új-Zéland és Ausztrália is az alírók között.

Hirdetés

Hirdetés

A 24. Budapest Pride Fesztivál alkalmából 33 ország magyarországi nagykövetsége támogatásáról biztosította a hétfőn kezdődő Budapest Pride Fesztivált, a leszbikus, meleg, biszexuális, transznemű és queer (LMBTQ) közösség tagjait, valamint jogukat az egyenlőséghez, diszkriminációmentességhez, gyülekezéshez és békés és törvényes önkifejezéshez.

Rendíthetetlen meggyőződésünk, hogy az emberi jogok egyformán vonatkoznak valamennyi emberre, függetlenül az illető szexuális irányultságától vagy nemi identitásától. Elutasítjuk és elítéljük a szexuális irányultságuk vagy nemi identitásuk miatt célba vett egyének elleni erőszakos és megkülönböztető cselekményeket a világ bármely táján.

Az aláírók között ott van az Amerikai Egyesült Államok, Argentína, Ausztrália, Ausztria, Belgium, Brazília, Chile, Ciprus, Dánia, Ecuador, az Egyesült Királyság, Finnország, Franciaország, Görögország, Hollandia, Írország, Kanada, Lettország, Litvánia, Luxemburg, Málta, Mexikó, Montenegró, Németország, Norvégia, Olaszország, Portugália, Spanyolország, Svájc, Svédország, Szerbia, Szlovénia és Új-Zéland nagykövetsége is - írja az Index.

Ön mit gondol a Pride felvonulásról?

Támogatom, mert változtatni kell a melegeket kirekesztő politikai-társadalmi közegen. Mindenki egyenlő!

0%

Azonnal betiltani! Deviánsok provokációja a családok, a tradicionális értékek ellen!

0%

Hadd vonuljanak, kit érdekel?

0%

 

Budapest PrideLMBTQI

Szóljon hozzá!

Hirdetés

Hirdetés

.