Hirdetés

Hirdetés

Gyurcsány „vérét szívta” a debreceni honatya

2019.06.04. 17:01

Gyurcsány „vérét szívta” a debreceni honatya
Halász János (Fotó: mti)

Szerinte most azok álltak az ellenzék élére, akik már egyszer tönkretették az országot.

Hirdetés

Hirdetés

Míg a Fidesz számára a gyermekes családok támogatása az első, addig az ellenzék élén álló Gyurcsányék elvennének a gyermekes családoktól, hogy a bevándorlóknak adjanak több pénzt - kommentálta a kedden bemutatott 2020-as költségvetést Halász János, a Fidesz-frakció szóvivője.

A kormánypárti politikus különösen üzenetértékűnek nevezte a kormány javaslatát az európai parlamenti választás eredményének fényében. Azt mondta: míg a Fidesz számára a gyermekes családok támogatása az első, addig amikor dönteni kellett, Gyurcsányék soha nem a magyar családok mellé álltak, sem az Európai Parlamentben, sem a magyar Országgyűlésben, sem akkor, amikor kormányon voltak.

Most ugyanazok a Gyurcsányék állnak az ellenzék élére, akik egyszer már tönkretették az országot, és megnehezítették a magyar családok megélhetését

- emlékeztetett. Kitért arra, hogy kormányzásuk alatt adóemelésekkel és megszorításokkal sújtották a gyermekeseket, első dolguk volt, hogy  elvették az egy- és kétgyermekesek családi adókedvezményét. Eltörölték az otthonteremtési támogatásokat, elvették az édesanyáktól a hároméves gyest, bölcsődéket, óvodákat, iskolákat zártak be - sorolta a frakciószóvivő.

Halász János kitért arra is, hogy a Gyurcsány-korszakban egymillió embert tettek munkanélkülivé, a magas adókkal, elhibázott gazdaságpolitikájukkal tönkretették a gazdaságot. Az alkalmatlanság és a korrupció miatt nem volt olyan év, hogy ne szállt volna el a hiány,  megduplázták az államadósságot.

Gyurcsány FerencHalász János

Szóljon hozzá!

Hirdetés

Hirdetés

.