Hirdetés

Hirdetés

A melegek nagyon berágtak Kövér Lászlóra. Ön mit gondol?

2019.05.16. 13:12

A melegek nagyon berágtak Kövér Lászlóra. Ön mit gondol?
(Fotó: illusztráció)

Itt szavazhat arról, hogy kivel ért egyet.

Hirdetés

Hirdetés

A Magyar LMBT Szövetség, a Magyarországon működő leszbikus, meleg, biszexuális és transznemű szervezeteket összefogó ernyőszervezet szerint Kövér László a szerdai zuglói fórumán sértő, tudatlan és családellenes kijelentéseket tett.

Az Index tudósítása szerint a házelnök azt mondta, hogy a „normális homoszexuálisok” alkalmazkodni próbálnak inkább, nem akarnak egyenrangúságot, és szerinte nincs különbség a pedofilok és az örökbefogadást követelő melegek között. 

Mindkettő esetben a gyermek egy tárgy, egy élvezeti cikk, a kiteljesedés, az önmegvalósítás eszköze - így Kövér.

A Magyar LMBT Szövetség szerint a gyerekvállalást a pedofíliához hasonlítani nem csak az LMBTQI-szülőket, hanem minden örökbefogadó szülőt sért.

Nagyon veszélyes, ha valaki nem tud vagy nem akar különbséget tenni a szülővé válás iránti vágy és a pedofília között. A szülővé válás iránti vágy azt célozza, hogy biztonságos, jó, és szeretetteljes környezetet adjunk gyermekeinknek. A pedofília éppen ellenkezőleg, a gyermek kiszolgáltatottságát használja ki a felnőtt beteges vágyainak kiélése érdekében. Kövér László a pedofilok bűneit relativizálja azzal, hogy a kettő közé egyenlőségjelet tesz

- olvasható a szervezet közleményében. A végén köszönik Kövér Lászlónak, hogy ismét figyelmeztetett: sosem szabad hátradőlnie azoknak, akik abban hisznek, hogy minden ember egyenlő.

Ön egyetért azzal, hogy a meleg párok fogadhassanak örökbe gyereket?

Igen

0%

Nem

0%

 

meleghomoszexuális

Szóljon hozzá!

Hirdetés

Hirdetés

.