Hirdetés

Hirdetés

Nagy-Magyarország autómatricával kampányolnak

2019.04.29. 16:01

Nagy-Magyarország autómatricával kampányolnak
(Fotó: illusztráció)

A magyar politika mindig hoz valami újat.

Hirdetés

Hirdetés

A történelmi Magyarország sziluettjét ábrázoló autósfelségjel-matricákat osztogató akciósorozatba kezd a Mi Hazánk Mozgalom - jelentette be a párt elnöke hétfőn sajtótájékoztatón Budapesten.

Toroczkai László emlékeztetett arra: a akciósorozatot a Get real Hungary elnevezésű "magyarellenes" szerveződés ellen tiltakozva határozták el. Ez utóbbi kampány keretében ugyanis arra bíztatták az autósokat, hogy a történelmi Magyarországot ábrázoló matrica helyett, a "megcsonkított trianoni országot" ábrázoló matricát ragasszanak a járművükre - tette hozzá.

A Mi Hazánknak az a véleménye, hogy a történelmi Magyarország minden magyar számára olyan szimbólum, amely a nemzeti öntudat megerősítését szolgálja. Miközben a "megcsonkított Magyarország a magyarellenes erők szimbóluma

 - mondta a párt elnöke. Vagyis "a megcsonkított Magyarországot ábrázoló autós matricák terjesztésének csak az lehet a célja, hogy még jobban megtörjék ezt a sokat szenvedett és nagyon sokszor elnyomott magyar nemzetet - fogalmazott.

A Get real Hungary szervezői rögtön azután megfutamodtak, hogy a Mi Hazánk felhívta a figyelmet a magyarellenes akcióra. Eltűntek a világhálóról és nem készültek el a "kicsi Magyarországot" ábrázoló matricáik - közölte.  A Mi Hazánk viszont, ígéretét betartva, hozzákezdett a történelmi Magyarországot ábrázoló több tízezer matrica kiosztásához. Országszerte arra buzdítják az autósokat, hogy büszkén és bátran vállalják magyar identitásukat - fogalmazott Toroczkai László.

kampányMi Hazánk Mozgalom

Szóljon hozzá!

Hirdetés

Hirdetés

.