Hirdetés

Többen is otthagyták Gyurcsányékat

ugytudjuk.hu/24.hu

2018.12.29. 10:49

Többen is otthagyták Gyurcsányékat
Gyurcsány Ferenc (MTI, Fotó: Mónus Márton)

Újabb kilépők.

Hirdetés

Hirdetés

Miután kilépett a Demokratikus Koalíció (DK) parlamenti képviselőcsoportjából Székely Sándor országgyűlési képviselő, további politikusok döntöttek úgy, hogy otthagyják Gyurcsány Ferenc pártját - írja az ugytudjuk.hu portálra hivatkozva a 24.hu. A Vas megyei Kám település polgármestere, Mecseki Csaba kilépett a DK-ból, és ezután függetlenként politizál. Vele együtt 13-an – többek között Kelemen Krisztián, szombathelyi önkormányzati képviselő – hagyták ott a pártot.

Az ugytudjuk.hu-nak nyilatkozó Mecseki Csaba azt mondta, bár nem az anyagiakon múlt, de sokban az is közrejátszott, hogy otthagyták a pártot. 

"Sok olyan kiadás volt, amit a magam a saját zsebemből fizettem" - állította a kámi polgármester. - "Bélyegzőkészítés, Vadai Ágnes szentgotthárdi fórumának terembérlése, molinó készítés, koszorúk és hasonlók. Nagyjából 90 ezer forintnyi számla gyűlt össze, a többi kiadáson felül, mivel minden kitelepülést, szórólapozást, pesti utakat saját magunk finanszíroztunk, ami egy ilyen nagy választókerületben nem kevés kiadás.  A nyáron küldtem el a központba a számlákat, hogy egyenlítsék ki, azóta sem kaptam nemhogy pénzt de még csak választ sem."

A vasi DK-soknál az tette be végképp a kaput, hogy az általuk éveken keresztül befizetett tagdíjat szerették volna egy évzáró vacsorára költeni. Mecseki azt mondja, hiába ő volt a választókerület elnöke, a bankszámlájukhoz nem volt hozzáférése, sőt a pontos egyenleget sem közölték vele - írja a lap.
Gyurcsány FerencDKkilépés

Hirdetés

Szóljon hozzá!

Hirdetés

.