Hirdetés

LMP: Ez lett volna az igazi pofon!

Cívishír, MTI

2018.04.14. 15:28

LMP: Ez lett volna az igazi pofon!
Hadházy Ákos (jobbra) fotója Ungár Péterrel (balra), a Magyar Nemzet lehetséges vevőjével és Kukorelly Endre íróval, az LMP volt politikusával

Hadházy Ákost megpróbálta megütni az egyik országgyűlési képviselő.

Hirdetés

Sallai R. Benedek (LMP) országgyűlési képviselő szombaton, a párt egy visszalépett képviselő-jelöltjének etikai bizottsági meghallgatásán nekitámadt Hadházy Ákos társelnöknek.

Az Indexnek több szemtanú megerősített az összetűzést, „de hozzátették, hogy azért nem arról van szó, hogy a két politikus összeverekedett volna”. Hadházy Ákos a hírportálnak azt mondta, hogy éppen ő beszélt, amikor Sallai R. Benedek hirtelen nekirontott, meg akarta ütni, de többen lefogták, de még így is sikerült a székével együtt fellöknie őt.

Hadházy Ákos a Facebook-oldalán azt írta, „bár nem örülök neki, sajnos meg kell erősítenie a sajtóban megjelent hírek egy részét”. – Sallai Titkár Úr ma rendkívül méltatlanul és helytelenül viselkedett velem szemben. A Fidesz évek óta csepegteti, újabban dézsából önti a gyűlölet mérgét a közéletbe. Ha ezt sikerül semlegesíteni, legyőzhetőek. Ha nem, akkor végleg ők győztek – közölte.

Az országgyűlési választási kampány idején etikai vizsgálat indult az LMP-ben Hadházy Ákos ellen a párton belül, mert a párt vezető testületeinek határozatai ellenére tárgyalt az MSZP-Párbeszéd szövetséggel az együttműködésről, visszalépésekről. A társelnök hétfőn a 24.hu-nak nyilatkozva azt mondta, hogy Schiffer András és Sallai R. Benedek sokmilliós perrel fenyegette azokat az LMP-s jelölteket, akik visszalépnek az esélyesebb ellenzékiek javára. Schiffer András volt LMP-társelnök úgy reagált, hogy ő nem fenyegetett senkit perrel, és saját maga miatt még soha nem is indított pert, most viszont ezt fontolgatja Hadházy Ákossal szemben.

LMPHadházy Ákos

Hirdetés

Hozzászólás

Hirdetés

Hirdetés

.