Hirdetés

Így kell kiértékelni a választást: röhögve és kegyetlen őszinteséggel

2018.04.12. 15:40

Így kell kiértékelni a választást: röhögve és kegyetlen őszinteséggel

Mindenki győztes, és mindenki megkapja a magáét.

Hirdetés

Puzsér Róbert és Farkas Attila Márton az Apu azért iszik, mert te sírsz című beszélgetés-sorozat legutóbbi adásában a választások eredményét értékelte.

Farkas Attila Márton a beszélgetésben megjegyzete, vidéki ismerősei azzal érveltek a Fidesz melletti szavazás kapcsán, hogy vidéken „azóta van valami, amióta a Fidesz van”. Lehet, hogy háromszoros pénzből, meg a „haverok” közreműködésével, de korábban ugyanúgy háromszoros pénzből és haverok közbeiktatásával nem volt semmi. Szerinte ezt még korábban MSZP-törzsszavazók is így látják.

Puzsér ezzel kapcsolatban hozzátette, az ellenzék különösen a hódmezővásárhelyi szavazás után „belehiszterizálta magát” abba a véleménybuborékba, hogy itt kormányváltás lesz, holott ennek az ellenzék részéről semmilyen feltételen nem adott. Mint hozzátette, szerinte azért állt elő ez a helyzet, mert „Gyurcsánynak meg az MSZP-nek még nem folyt el a vére”. Puzsér elmondta, amíg Gyurcsány Ferencet lehet mutogatni, hogy „jön és lezabálja a termést”, addig Orbán marad Magyarország miniszterelnöke.

 

Puzsér RóbertOV2018

Hirdetés

Hozzászólás

Hirdetés

Hirdetés

.