Hirdetés

Hirdetés

Karácsony Gergelyt máris megpuccsolták: kiszivárgott egy hangfelvétel

2017.12.10. 17:11

Karácsony Gergelyt máris megpuccsolták: kiszivárgott egy hangfelvétel
Karácsony Gergely (Fotó: mti)

A volt debreceni diák elszólta magát.

Hirdetés

Hirdetés

Karácsony Gergely és ami mögötte van néven külön blog indult egy hangfelvétel miatt, amelyen Karácsony Gergely arról beszél, nem lelkesedett már azért sem, hogy ő a Párbeszéd miniszterelnök-jelöltje, de most már nem csak a pártja jelöltje, hanem a szocialistáké is.

Az MSZP szombati programbemutatóján Molnár Gyula az MSZP miniszterelnök-jelöltjéként mutatta be Karácsony Gergelyt.

Karácsony, aki főállásban Zugló polgármestere, ezt mondja a felvételen.

"Alapvetően az az érzésem, hogy a f****** hagytam magam rábeszélni erre miniszterelnök-jelöltségre, mert sokkal jobb lett volna, ha el sem kezdem. Annyi hatása volt, a PM felment 0%ról 1-re, ennyit tudtunk elérni ezzel. Sokkal beljebb nem vagyunk. Ráadásul nekem van egy fő állásom, ami önmagában egy kib****** politikai stressz, hogy lesz Zuglónak költségvetése, meg ilyen apróságok. Van nekem ilyen szempontból dolgom, így tudom is magam áltatni azzal, hogy én teszek az ügyért, vagy valamit csinálok."

Az Index úgy tudja, hogy az Együtt hétfői elnökségi ülésén rögzíthették a hangfelvételt. A Facebookon Karácsony egyik megjegyzése ezt erősíti:

A stílusért persze elnézést kérek, de úgy tudtam, hogy a barátaimmal beszélgetek, őszintén. Sajnálom, hogy valaki visszaélt a bizalmammal. Pontosan tudom, hogy ki készítette a hangfelvételt, de nem fogom elmondani.

MSZPválasztásKarácsony Gergely

Szóljon hozzá!

Hirdetés

.