Hirdetés

Hirdetés

A DVSC nehéz fiúja kiválóan teljesített

mti

2017.05.15. 15:32

A DVSC nehéz fiúja kiválóan teljesített
Nagy Bence (balra) a jászvásári dobogó második fokán (Fotó: mti)

A debreceniek edzője szerint csak a bírók miatt nem nyert.

Hirdetés

Hirdetés

Nagy Bence, a DVSC öklözője a második helyen végzett a romániai Jászvásárban megrendezett ökölvívótornán. A Golden Belt (Arany Öv) elnevezésű viadalon a nehézsúlyú hajdúsági a döntőben pontozással maradt alul az ír színeket képviselő Kiril Afanasevvel szemben.

A DVSC edzője, Salánki László is a magyar válogatottal tartott a romániai nagyvárosba, és a dvscboxing.hu beszámolt a mérkőzésről.

- Igazából Bence nagyon jól kezdett. Nagyon erős volt az ir srác, aki azért rendesen meglepődött Bencén, látszott, nincs hozzászokva a nagy ellenálláshoz.. Az első menet simán meg is volt... Aztán a második menetben feljött az ellenfél, az oda is adható volt talán, de a harmadik menetben ismét tőlünk jött a több találat és mi voltunk a dominánsabbak. Mi úgy véltük, hogy nyertünk, erre mégsem... A helyi közönség kifütyülte az eredményhirdetést, többen jöttek oda Bencének gratulálni. Mellékesen megjegyezném, hogy az ír bírót választották a torna legjobbjának - ott megértettem, miért nyert az ir srác ellenünk

- fogalmazott Salánki László edző.

Nagy Bencének ezzel együtt nincs oka a szomorkodásra, hiszen a Bocskai-emlékverseny után megint dobogóra állhatott egy nagy nemzetközi versenyen. 

Szóljon hozzá!

Hirdetés

Hirdetés

.