Hirdetés

Súlyos kudarc! Elbuktak a debreceniek

2016.04.25. 19:48

Nem lesz élvonalbeli csapata a DEAC-nak.

Hirdetés

Nem sikerült újra nyernie a DEAC Kamilla Gyógyfürdő együttesének a Vasas Akadémia otthonában, így 2-1-es összesítéssel a fővárosi gárda jutott a legjobb négy közé a másodosztályú kosárlabda bajnokságban. Bár sokáig jól tartotta magát a cívisvárosi alakulat, az idő előrehaladtával egyre többet voltak kénytelenek kockáztatni, melynek 19 pontos vereség lett a vége.

Vasas Akadémia – DEAC Kamilla Gyógyfürdő 80-61 (22-18, 21-20, 18-13, 19-10)
Vasas: Garamvölgyi 16, Andrássy 14/3, Boros 11, Katona 10, Surmann P. 10 cserék: Faragó 6, Surmann G. 8/6, Zsemlye 2, Kiss 2, Nshimba -, Lewis -, Kozma 1.
DEAC: Patkovic 11/3, Kovács 4, Gál -, Nagy Be. 8/6, Nagy Bo. 20/15 cserék: Vas 8, Erdei 8/6, Opre -, Kiss 2, Pék

Mesterszemmel

Nagy Ágoston: Sajnos előre is úgy gondoltam, így utólag még jobban megerősödött bennem, hogy ezt a párharcot múlthéten vesztettük el. Az első félidőben csináltunk pár jó dolgot, de azokat a szituációkat, amelyeket egész héten gyakoroltunk, a második félidőben elkezdtük elhibázni. Támadásban ajtó-ablak helyzeteket rontottuk, melyből utána egyből kosarakat kaptunk, és ez megbosszulta magát. A közeli helyzeteinkbe nem fektettünk kellő energiát, ezért rettenetesen szegényesre sikerült a dobószázalékunk, ezt több, mint kétszer múlta felül az ellenfél. A külső dobásokkal egy ideig tudtuk tartani a lépést, de ezek a védekezési hibák végül is két vállra fektettek bennünket. A mai meccsen egyértelműen jobb volt a Vasas, ám az első két találkozó után azt mondom, hogy mi érdemeltük volna meg, hogy továbbjussunk, de hát ilyen a sport, úgyhogy előre kell néznünk.

Szóljon hozzá!

Hirdetés