Hirdetés

Hirdetés

Bemutatkozhat a debreceni sztárigazolás

deac.hu

2018.11.14. 15:59

Bemutatkozhat a debreceni sztárigazolás
Pénteken este hattól pattog a labda az újabb bajnokin! (Fotó: DEAC)

A győzelem a cél a Kaposvár ellen.

Hirdetés

Hirdetés

A Kaposvári KK együttesét fogadja a DEAC kosárlabdacsapata az NBI A-csoportjának 8. fordulójában.

A november 16-án (pénteken) 18 órától kezdődő mérkőzés megnyerésével – emlékeztet a klub – Berényi Sándor együttese újra elérheti az 50 százalékos mérleget, és csatlakozhat a tabella első feléhez.
A számok alapján – írják – a találkozó egy alsóházi rangadónak tűnhet, de ismerve a csapatokat, és az idei bajnokság kiegyensúlyozottságát, nagyon színvonalas mérkőzés várható. 

Berényi Sándor együttese 3-4-es mérleggel áll a bajnokságban, kis szerencsével ez akár fordítva is lehetne, ami számszerűen akár az ötödik helyet is jelenthetné. Velkey Jánosék ráadásul több értékes győzelmet arattak már, a Körmend mellett a szintén nemzetközi kupainduló Szombathelyet is két vállra fektették.  Bár kedvező helyzetben van a DEAC, a vezetőség a célok megvalósítása érdekében Adam Ramstedt helyére leigazolta a tavaly a kaposváriaknál kiemelkedő szezont futó Ivosev Tamást, aki így volt kenyéradója ellen mutatkozhat be a debreceni közönségnek.

Az Oláh Gábor utcai Sportcsarnokban eddig meglehetősen stabil teljesítményt nyújtanak a cívisvárosiak, a Körmend, a Falco és a TF-Budapest elleni győzelmük mellett csak egyetlen Jászberény elleni vereség árválkodik.

A Kaposvár ezzel szemben idegenben még nyeretlen, Szombathelyről, Sopronból és Paksról is vereséggel távoztak. Az első hét forduló bizonyította, hogy a kötelező győzelem fogalma az idei bajnokságban gyakorlatilag nem létezik, de a kitűzött célok érdekében pénteken a DEAC-nak nagyon fontos lenne egy újabb hazai győzelem.

Szóljon hozzá!

Hirdetés

Hirdetés

.