Hirdetés

Hirdetés

Azt hittük, ebből egy nagy debreceni bravúr lesz...

2018.03.21. 20:16

Azt hittük, ebből egy nagy debreceni bravúr lesz...
Martinic (a labdával) is "elfogyott" a végére... (Fotó: Cívishír)

Az utolsó öt perc elment.

Hirdetés

Hirdetés

A pécsi bravúrgyőzelem után a listavezető, nemrég a Főnix Csarnokban Magyar Kupát nyerő Szolnoki Olaj KK együttesét fogadta a DEAC a kosárlabda-bajnokság élvonalának szerdai játéknapján. A találkozó toronymagas esélyese a vendég gárda volt, ám reménykedtünk benne, hogy Berényi Sándor tanítványai kellemetlen perceket okoznak a Tisza-partiaknak.

A DEAC kiválóan tartotta magát, két negyed után mindössze négypontos előnyt könyvelhettek el a vendégek. A montenegrói Martinic sokat tett hozzá a DEAC játékához, de az amerikai Jones és és a bolgár Lilov is villantak időnként támadásban, védekezésben pedig az egész hazai csapatot dicséret illette.

Az utolsó negyedre úgy fordultak a felek, hogy teljesen nyílt volt a csata, és a játékrész elején a debreceniek ledolgozták a hátrányukat, majd a vezetést is átvették! A DEAC elment öt ponttal, de egy 10-0-s rohammal fordított a Szolnok, ez pedig megrendítette az addig jól küzdő Berényi-legénységet. Az utolsó percekre várt izgalmak sajnos elmaradtak, az esélyesebb Szolnok nyert, de a DEAC helyzetében már az is fegyvertény, hogy borsot tudott törni Vojvodáék orra alá.

Férfi NB I. A, alapszakasz:
DEAC-Szolnok 81-87 (20-21, 20-23, 22-20, 19-23)
Jegyzőkönyv itt!

Szóljon hozzá!

Hirdetés

Hirdetés

.