Hirdetés

Csúnya verést kaptak a debreceniek. Fájdalmasan csúnyát!

2017.10.28. 19:51

Csúnya verést kaptak a debreceniek. Fájdalmasan csúnyát!
Berényi mesternek nem ez volt élete meccse... (Fotó: Cívishír)

Sokaknak meglehetősen kényelmetlen volt ez a meccs, és nem csak az eredmény miatt!

Hirdetés

Nagy reményekkel vártuk a DEAC-Körmend csatát a férfi kosárlabdázók élvonalában, de a vendégek hamar lehűtötték a kedélyeinket. A körmendiek elképesztő százalékkal szórták a triplákat és a középtávoliakat, a debrecenieknek pedig nem „sült” a kezük.

A hazai hátrány az első percektől kezdve a szünetig csak kilenc pontra hízott, de a fordulás után csak egy csapat volt a pályán. A harmadik negyed derekán már közel 30 ponttal vezettek a körmendiek, így az utolsó játékrészt sokan már meg sem várták. Igaz,

sokaknak meglehetősen kényelmetlen volt ez a meccs, és nem csak az eredmény miatt!

Az Oláh Gábor utcai stadion főlelátóján egy gombostűt sem lehetett volna leejteni, az alacsonyabbak hátul semmit sem láttak, miközben a mobil lelátók - állítólag biztonsági szempontból - zárva, pontosabban csukva voltak. Ez mindenképpen felülvizsgálatot igényel, a Körmend elleni meccset pedig gyorsan felejtsük el!

NB I./A 6. forduló
Debrecen, Oláh Gábor utcai Sportcsarnok, 1300 néző
DEAC – Egis Körmend 70-110 (20-27, 21-23, 12-30, 17-30)
DEAC:
 Jones 7, Lilov 15/3, Molnár 10, ARMWOOD 24/6, Farkas 6 cserék: Velkey 5/3, Fazekas -, Lajsz -, Opre -, Tóth 3/3.
Körmend: Halász 11/6, Hollins 10/6, FANNING 19/9, DAVIS 21, Horti 9 cserék: Ferencz 8/3, Csorvási 8, Touyo 8, BÁN 11/9, Koch 3/3, Németh 3, Oroszi -.

MESTERMÉRLEG
Berényi Sándor:
 – Az első félidőben a dobószázalékokat tekintve nem volt komolyabb problémánk, a fordulás után azonban egy jóval erőszakosabb vendégcsapat jött ki a pályára. Nagyon hiányzott a srácokból az akarás, melynek következtében alulmaradtunk a játék legfontosabb elemeiben, így osztálykülönbség alakult ki. Elnézést kérek a szurkolóinktól.
Gasper Potocnik: – A második félidőben úgy játszottunk ahogy az elvárható tőlunk, jelentősen kevesebb pontot engedélyeztünk ellenfelünknek a festékből, könnyű kosarakat szereztünk, ami nagyarányú győzelmet eredményezett.

Galéria

Szóljon hozzá!

Hirdetés