Hirdetés

Hirdetés

Nagyszerű debreceniek: a feljutás kapujában a DEAC

2017.05.26. 18:50

Nagyszerű debreceniek: a feljutás kapujában a DEAC
22 ponttal zárt Szabó Miklós (Fotó: archív)

Így kell ezt, fiúk!

Hirdetés

Hirdetés

A férfi kosárlabda NB I/B fináléjának első, pénteki felvonásán a Berényi-csapat magabiztos győzelmet aratott Veszprémben, így június 3-án hazai pályán el is döntheti a két győzelemig tartó párharcot, ami egyben a feljutást is jelentheti.

Szabóék kétséget sem hagytak, hogy melyik a jobb gárda, a hajdúsági csapat végig dominált, minden negyedet megnyert, és a végén 21 pontos győzelmet aratott.

Férfi kosárlabda NB I/B, döntő:
Hoya Veszprém - DEAC 71 - 92 (21-25, 15-25, 17-20, 18-22)
DEAC: Pék, Opre 3, Molnár A. 17, Kovács I, Erdei 5/3, Kósa 2, Szabó M. 22/3, Varga Á., Jones 16, Lajsz 3, Velkey 8/3, Farkas A. 16. Edző: Berényi Sándor

MESTERMÉRLEG
Berényi Sándor: Először is szeretném megköszönni a minket elkísérő szurkolóknak, hogy ilyen messzire is eljöttek szurkolni, sokat jelent ez a csapat számára. Az történt a meccsen amire számítottunk, ellenfelünk szűk rotációval dolgozott, faultproblémákkal küszködtek, így végig kontrolláltuk a meccset. Ennek ellenére nem sikerült a saját tempónkat diktálni, ebben javulnunk kell a visszavágón. A győzelem kulcsa a festékből szerzett kosarak, és a kulcsszituációban szerzett gyorsindítások voltak.

A párharc állása: 1-0 a Debrecennek.

A következő találkozóra június 3-án, szombaton 17 órától kerül sor az Oláh Gábor utcai sportcsarnokban.

Szóljon hozzá!

Hirdetés

Hirdetés

.