Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Egy serdülőnek tapsoltak Debrecenben

| 2020. 07. 24. | 23:04:00
A DVSC és a Békéscsaba nem voltak egy súlycsoportban.
Egy serdülőnek tapsoltak Debrecenben
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Első felkészülési mérkőzésén 39-20-ra legyőzte a DVSC Schaeffler a Békéscsaba NKSE együttesét július 24-én a Főnix Csarnokban.

Majdnem fél év telt el azóta, hogy a koronavírus indexre tette a magyar női kézilabdát, a bajnokság és az európai kupaküzdelmek a résztvevők addigi verítékes munkájával együtt nemcsak megszakadtak, hanem mindenestül mentek a levesbe: ezekből sem lesz másik. Időközben a DVSC kerete átalakult, a sportág kedvelőinek pedig péntekig kellett várnia arra, hogy lássák az új csapatot játék közben, ha a tét egyelőre nem is volt nagy, hiszen edzőmeccsre várta viharsarki ősellenfelét a Loki.

Míg a DVSC inkább erősödött a tavaszi játékosmozgások során (de biztosan nem gyengült), addig a Békéscsaba Vukajlovic (Debrecen), Marincsák (MTK) és Dombi Katalin (Kisvárda) távozásával meghatározó karaktereket veszített. Akkor is, ha éppen a Lokitól négy játékost kaptak kölcsön és, ugye, Vida Gergő személyében a csabaiak vezetőedzője szintén Debrecenből érkezett. 

A rendelkezésre álló erők tehát nem sok jót ígértek a lila-fehérek számára, ami az eredményben már a szünetre megnyilvánult. A DVSC Vantara-Kelemen, Despotovic, Vámos, Tóvizi, Kovács, Arany hatossal kezdet Csapóval a kapuban, majd a második sorban Petrus, Karsten, Hornyák, Bordás, Vukajlovic, Bánfai és Giegerich bizonyíthatott. A részletekbe, tekintettel, hogy az első edzőmeccsről van szó, kár belemenni. A vendégek a második harminc percre szétestek, a Loki újra és újra átrohant rajtuk, finoman szólva jelentős különbség volt a csapatok között.

A Főnix korlátozott számú közönsége elsősorban Vámos rágyorsításainak, Bordás dinamikusságának (két vendégpasszt is ellopott középen, gólra is váltva), Vukajlovic határozottságának tapsolhatott. De főleg annak a 16 éves mezőkövesdi lánynak, aki első felnőtt meccsén négy gólt ért el. A még serdülő korú Panyi Anna irányítani szállt be a második félidőben, átlövésből, ziccerből és betörésből is eredményes tudott lenni egy lecsúszott lövés mellett. Sőt, gólpasszt is jegyezhetett egy hosszú indításból.

A másik oldalon a kölcsönben szereplő Borgyos Panna szinte végigjátszotta a meccset, ahogy Vámosi is komoly játékidőt kapott. Szabó Dóra szintén pályára lépett.

Folytatás négy nap múlva a Ferencváros ellen a balatonboglári edzőtáborban.

RaL

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Gazdaság
Esővízgyűjtők: 70,4 milliót költenek ötezer tartályra
Eredményes volt a debreceni önkormányzat közbeszerzése.
Indul a Kuponözön a SPAR üzleteiben
Vásárolj legalább 5000 forintért április 25-től a SPAR és INTERSPAR üzletekben, és a kasszánál 300 forintos kedvezménykupont kapsz, amelyet a következő heti vásárlásaid alkalmával válthatsz be!
A kormány felszólítja az üzemanyag-kereskedőket, hogy áraikat igazítsák a régiós átlaghoz
Ha ez nem történik meg, a kormány keményen beavatkozik - mondta Nagy Márton.
Vágányszabályozás a DKV Zrt-nél: beszerzési hirdetmény
Négy debreceni helyszínen van szükség munkavégzésre az 1-es villamos vonalán.
Hirdetés
Hirdetés
Támogatott tartalom
Épülethomlokzat-felújítás a Hatvan utcán
Épülethomlokzat-felújítás a Hatvan utcán
A Debreceni Vízmű Zrt. pályázata.
A testi, lelki egészség jegyében indítja az idei szezont a Zsuzsi
A testi, lelki egészség jegyében indítja az idei szezont a Zsuzsi
Ép testben ép lélek! szlogennel nyitja meg a 2024-es szezont a Zsuzsi Erdei Vasút, ami május 1-jén indítja menetrend szerinti járatait.
A cirkuszművészet esszenciáját láthatják Debrecenben
A cirkuszművészet esszenciáját láthatják Debrecenben
A Magyar Nemzeti Cirkusz világsztárokkal mutatja be jubileumi műsorát.